2777
2789
عنوان

تابحال خوراک لوبیا چیتی نپخته بودم

111 بازدید | 10 پست

تاپیک زدم اینجا بهم گفتن چطور بپزم درست کردم خیلی خوشمزه شد کته هم کنارش پختم با پیاز ولیمو تازه به به جاتون خالی نوشجان کردیم 

خوشم اومد واقعا ولی خوب شد کته پختم چون یکم با نون خوردم خوشم نیومد وقتی مثل خورشت ریختم رو برنج عالی شد گفتم امتحان کنید بعد اینم بگم لوبیا ۰یتی آذوقه حرف نداره ۱۲ ساعت خیس بخوره سریع میپزه خیلی خوش پخته و خوشمزه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لوبیا هم هست بهش میگن لوبیا عروس اونم وقتی میپزی کلیییی حجمش زیادتر میشه و خیلی زیاد خوشمزه

خوردم خیلی سنگینه رفته بودم شمال یکبار گرفتم ریختم تو قورمه سبزی سنگین بود اما خوشمزه بود 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

سیر بزار توش بپزه براگرفتن سردیش و فلفللونوقت ما عاشق خیار هستیم کنارش خورد کن بخورین

اره ریختم اتفاقا فلفل سیاه  و گلپرم زدم  اینسری خیار هم کنارش میزارم ممنون

سیر بزار توش بپزه براگرفتن سردیش و فلفللونوقت ما عاشق خیار هستیم کنارش خورد کن بخورین

یاد خدابیامرز مادربزرگم افتادم همیشه کنار غذاهاش گوجه خیار خورد میکرد میز اشت میگفت بخورید دهنتون باز بشه 

یاد خدابیامرز مادربزرگم افتادم همیشه کنار غذاهاش گوجه خیار خورد میکرد میز اشت میگفت بخورید دهنتون با ...

خدارحمتش کنه انشالله

راست میگفتن وقتی میخوری انگار تازه میشه دهنت  و برای رفع یبوست و هضم بهتر مخصوصا با خوراک لوبیا و عدسی خیار محشره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خدارحمتش کنه انشاللهراست میگفتن وقتی میخوری انگار تازه میشه دهنت و برای رفع یبوست و هضم بهتر مخصوصا ...

خدا امواتت رو بیامرزه