2777
2789

بچه هاشوهرمن شغل آزاد داره و از بعد کرونا کلا کارش ریخت بهم،قبل کرونا شاید سالی 4ماه بیکاربود از بعد کرونا و مخصوصا بعد جنگ امسال ،کلا تاالان سرجمع یک ماه کارکرده🥺هرچی پس انداز داشتیم خوردیم کلی قرض بالا آوردیم وضعیت هم ک میبینید هروز گرونی ،مشکلات و...حالا گیرداده طلا بده بفروشم ی مقدارم وام بگیرم بادوستم ماشین سنگین بخرم😐میترسم 4تیکه باقیمانده طلامنو ک بابدبختی خریدم ب باد بده،اصلا دلم رضا نیست ب خرید ماشین،سابقه اعتیادم داره میترسم راهش بازشه برا شروع دوباره و از دوستش هم خیلی بدم میاد،حس بدی دارم نسبت بهش،بعد یه دایی داره گفته بود میزارمت سریه کاری که هرچند حقوقش کم باشه ولی شغلت ثابت بشه و فلان،خبری ازش نشده،ب شوهرم میگم زنگ بش بزن بگو دایی پس چیشد کاری ک گفتی؟میگه بمیرم هم زنگ نمیزنم ب اون،حالا مضطربم و ناراحتم،ب نظرتون چکارکنم؟خانوادش اصلا مهم نیست براشون،حتی اگ باز معتاد بشه فقط پول بده بهشون دیگه قید این نیستن ک حرص بخورن وای پسرمون باز معتاده یا بیکاره،دردمو ب کی بگم؟؟؟🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو. البته ممکنه تاثیری نداشته باشه چون مهم نیس بچه معتاد شه ولی تو بگو

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ب نظر من نزار با اون شریک بشه طلاهات و بفروش ماشین سواری بخر ب اسم خودت اسنپ کار کنه

سواری داریم،نمیره اسنپ

خب معلومه ک نواس طلاهاتونو بدیناصن خرید ماشین سنگیتن اونم واسه کسی ک اصنم سررشته نداره یه کار اشتباه ...

میگه بلدم،اصلا قبول نمیکنه ک سررشته نداره،منم خیلی بدم میاد از این شغل حوصله استرس کشیدن رو ندارم راستش