2777
2789
عنوان

توی پارک یه خانمی میگفت نی نی سایت جای بی کلاسهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 67 پست

من خاهرم و چند تا دوست و همكار  خبر دارن

اونم چون در يك سطح هستيم روم ميشه بهشون بگم

ولي اگه قرار بود ادم نا اشنا باشه نميگفتم اصلا ي جوريه برام بقيه بفهمن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا خوب بود، از وقتی این بچه مچه‌ها اومدن بد شدیعنی انگار از سال۹۸ به اینور

هنوزم تاپیکهای خوبی زده میشه 

خیلی بهتر از اینستاس که بخاطر فالور و پول هر نمایش و ادا اوصول و دروغی میگن تا با خر کردن مردم به خواسته هاشون برسن 

جالبه همتون بدتون از اینجا میاد و دارید ازش بد میگید همتونم اینجایید بیمارید و بسیار ادایی خوب کجا میتونی همچین سایتی با عضو زیاد پیدا کنی که یکی سوال بپرسه بقیه جواب بدن و حالت دورهمی داشته باشه

اینجاس ک میگن.. اگه حرف نزنی نمیگن لالی!! دانیش آبرون گدسین بونا دییر!!

منظورت چیه؟

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

آهان پس یعنی با کلاسا زبون ندارن و اصلا حرف نمیزنن و نمیخوان که بزنن نه؟؟😐😐

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

با خانم غریبه تو پارک درمورد نی نی سایت حرف زدی؟!

من یکی دو بار دوستم گفت درمورد فلان مسئله سرچ کردم تو نی نی سایت درموردش گفتن، من فقط گفتم آهان اصلا به روی خودم نیاوردم عضوم و می‌دونم چیه.

من نی تی سایتو دوس دارم.چون برعکس اینستا که همه شو آف خوشوهاشونه اینجا اکثرا چون کسی نمیشناستشون خودشون هستن و بیشتر به حقیقت جامعه نزدیک هست...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
جالبه همتون بدتون از اینجا میاد و دارید ازش بد میگید همتونم اینجایید بیمارید و بسیار ادایی خوب کجا م ...

من توي اين سايتها معمولا بهم كمكي نشده

كسي نمياد تاپيك

ولي خودم زياد كمك و همفكري كردم يا انتقال تجربه

چون كم سن نيستم 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

با خانم غریبه تو پارک درمورد نی نی سایت حرف زدی؟!من یکی دو بار دوستم گفت درمورد فلان مسئله سرچ کردم ...

یعنی اینقدر خجالت اوره این سایت ؟  

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم