الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورم ب زنس ک باده معده خالی کرده.. چون هر جایی آدم در هر سطحی پیدا میشه... حالا من خودمو نمیگم ولی یه هم دانشگاهی داشتم ک پولدارترین زن شهرمون بود یه پاش سفرای اروپایی آمریکاییه.. یه پاش نی نی سایت!!
من نی تی سایتو دوس دارم.چون برعکس اینستا که همه شو آف خوشوهاشونه اینجا اکثرا چون کسی نمیشناستشون خود ...
دقیقا... چون اینجا هیچکس همدیگه رو نمیشناسه اکثریت خوده واقعیشونن.. نمونش من.. چیزایی ک رو دلم سنگینی میکنن رو میام اینجا مینویسم تا سبک بشم... قبلا چون با اسم دخترم اومده بودم وقتی چیزی از خودم مینوشتم آمار اشتباهی میدادم تا شناسایی نشم.. مثلا خونمون دو واحدی بود مینوشتم 4 واحدی.. یا یدونه دختر دارم مینوشتم بچه هام... ولی الان راحته راحتم.. عین واقعیتهارو مینویسم...
میشه یکی از اون ادمهای بززززرگ و نام ببری ؟والا ده سال تو این سایتم کاربری قبلیم تعلیق شده تو این سا ...
نام کاربریشون یادم نیست خیلی سال پیشه حدود ۱۵ سال پیشه. میرزاخانی ک ریاضی بلد بود نه درس زندگی .تمسخر شما اصلا قشنگ نبود. من مهارت های رفتاری زیادی یاد گرفتم. اصلا مثل الان نبود ک با طعنه و تمسخر حرف بزنن. قلب هاشون مهربون بود.
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
اسی بخوایم نخوایم سطح سایت پایینه دیگهحالا شامل همه نمیشه ولی این مدلیه
بههر حال همه ی سطوح جامعه با هر سطح کلاسی حق دارن با هم همفکری و مشورت و درد دل کنن حالا کجا بهتر از نی نی سایت که کسی آدمو نمیشناسه و بی توقع تجربه اش رو منتقل میکنه ،
یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم