2777
2789
عنوان

توی پارک یه خانمی میگفت نی نی سایت جای بی کلاسهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ببین، راسته یه جورایی، سایت جای بدی شده، ولی هنوزم به ترکیب بین خوب و بد داره، و خوبیش اینه میتونی با مردم از سراسر کشور حرف بزنی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

منظورت چیه؟

منظورم ب زنس ک باده معده خالی کرده.. چون هر جایی آدم در هر سطحی پیدا میشه... حالا من خودمو نمیگم ولی یه هم دانشگاهی داشتم ک پولدارترین زن شهرمون بود یه پاش سفرای اروپایی آمریکاییه.. یه پاش نی نی سایت!! 

ی زمانی واقعا آدم های بزرگ و خوبی عضو بودن من خیلی ازشون درس زندگی گرفتمالان دست هر بچه ابتدایی گوشی ...

میشه یکی از اون ادمهای بززززرگ و نام ببری ؟

والا ده سال تو این سایتم کاربری قبلیم تعلیق شده 

تو این سالها ندیدم اینجامریم میرزاخانی  عضو باشه 

اتفاقا همین الان دخترا و زنان فهمیده ایی‌تو سایت عضون که دغدغشون بیشتر از قورمه سبزی و فامیل شوهره

ضایعست دیگه مثلا یکی که عضو نیست بیاد پربازدیدا رو ببینه برگاش میریزهیا حس ششمه یا خواهرشوهر یا تاپی ...

خوب هرکی به هر موضوعی علاقه‌ داره یا سوال خودشه دنبالش میکنه ربطی به سطح کلاس نداره 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

ضایعست دیگه مثلا یکی که عضو نیست بیاد پربازدیدا رو ببینه برگاش میریزهیا حس ششمه یا خواهرشوهر یا تاپی ...

اینجا سایت دردودل خانماس هر تاپیکی میشه زد 

ولی بعضیا به مسائل اجتماعی و سیاسی و حقو حقوق زنان میپردازن و این عالیه 

من نی تی سایتو دوس دارم.چون برعکس اینستا که همه شو آف خوشوهاشونه اینجا اکثرا چون کسی نمیشناستشون خود ...

دقیقا... چون اینجا هیچکس همدیگه رو نمیشناسه اکثریت خوده واقعیشونن.. نمونش من.. چیزایی ک رو دلم سنگینی میکنن رو میام اینجا مینویسم تا سبک بشم... قبلا چون با اسم دخترم اومده بودم وقتی چیزی از خودم مینوشتم آمار اشتباهی میدادم تا شناسایی نشم.. مثلا خونمون دو واحدی بود مینوشتم 4 واحدی.. یا یدونه دختر دارم مینوشتم بچه هام... ولی الان راحته راحتم.. عین واقعیتهارو مینویسم... 

میشه یکی از اون ادمهای بززززرگ و نام ببری ؟والا ده سال تو این سایتم کاربری قبلیم تعلیق شده تو این سا ...

نام کاربریشون یادم نیست خیلی سال پیشه حدود ۱۵ سال پیشه. میرزاخانی ک ریاضی بلد بود نه درس زندگی .تمسخر شما اصلا قشنگ نبود. من مهارت های رفتاری زیادی یاد گرفتم. اصلا مثل الان نبود ک با طعنه و تمسخر حرف بزنن. قلب هاشون مهربون بود. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تاپیک میزدن دست کم ۱ صفحه جلو میرفت الآن التماس کنی تا بیان یه نظر بدن

به عقلت شک کردم 

همین تاپیک‌استارتر در عرض چند دقیقه ۴ صفحه جلو رفت 😑

تاپیک‌ بعضی کاربرای طلبکار نمیرن وقتی نظر میدیم طلبکار میشن توهین میکنن 

اسی بخوایم نخوایم سطح سایت پایینه دیگهحالا شامل همه نمیشه ولی این مدلیه

به‌هر حال همه ی سطوح جامعه با هر سطح کلاسی  حق دارن با هم همفکری و مشورت و درد دل کنن حالا کجا بهتر از نی نی سایت که کسی آدمو نمیشناسه و بی توقع تجربه اش رو منتقل میکنه ، 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم