2777
2789
عنوان

توی پارک یه خانمی میگفت نی نی سایت جای بی کلاسهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 67 پست
نام کاربریشون یادم نیست خیلی سال پیشه حدود ۱۵ سال پیشه. میرزاخانی ک ریاضی بلد بود نه درس زندگی .تمسخ ...

منم قبلا بودم 

قبلا زنای خرافاتی و دیکتتاتور و کنترل گر تو ساین زیاد بودن خداروشکر شرشون کم شد 

هر کی تاپیک‌میزد میریختن سرش زشته بده چرا این سئوالو کردی چرا این تاپیک‌و زدی اکثرا هم زن ستیز بودن و طرفدار سرسخت مردسالاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عقلت شک کردم همین تاپیک‌استارتر در عرض چند دقیقه ۴ صفحه جلو رفت 😑تاپیک‌ بعضی کاربرای طلبکار نمیر ...

اولا که به عقل خودت شک کن

دوما مگه همه تاپیک ها اینقدر میره جلو؟  برو تاپیک های بقیه نگاه کن

ببین حالا خیلی بد نمیگه اخه یه نگاه به سطح تاپیکا بندازمن خودم خجالت میکشم اینجا عضوم روم نمیشه به ک ...

من با افتخار میگم که عضوم...

همه تاپیکا که یک سطح نیست من از خیلی از تاپیکایه اینجا چیزای مختلف یاد گرفتم ...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
من با افتخار میگم که عضوم...همه تاپیکا که یک سطح نیست من از خیلی از تاپیکایه اینجا چیزای مختلف یاد گ ...

خب منم دارم اکثریتو میگم دیگه

نمونش همین تاپیکای پربازدید

شما یه دونه مفید از بینشون نام ببر

ولی همینا مخاطبشون زیاده که پربازدید میشن دیگه

قسم میخورم اکانت و کاربری فعال داره لعنتیه با کلاس 😂

احتمالا کاربر مادر زنم بوده حرصی بوده از ما از لجش گفته😅

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
من با افتخار میگم که عضوم...همه تاپیکا که یک سطح نیست من از خیلی از تاپیکایه اینجا چیزای مختلف یاد گ ...

منم همینطور البته با خیلی ها هم دعوام شده و چندین بار تعلیق شدم ولی خیلی چیز ها یاد گرفتم و به دردم خورده 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم