اگه کسی این کارو با بیهوشی انجام داده لطفا راهنمایی کنید که ایا چون بیهوش میشن در بیمارستان نگه میدارن یا نه ؟بعد بیهوشی دردش چطوری ؟ دستشویی رفتن بعدش سخته؟ اگه کسی تو شیرازززززز کسی ومیشناسه که کارش خوبه لطفا معرفی کنید من خیلی استرس دارم
قبلش شیاف بزن دردش قابل تحمل میشه عزیزم به خاطر یه عکس ماده بیهوشی وارد بدنت نکن دردش مثل پریودیه یکم شدید تر اینو کسایی که انجام دادن گفتن البته البته بستگی به تحمل دردتم داره
دوساعت قبل قرص مسکن میخوری اونجا هم همون لحظه یه امپول مسکن دیگه میزنن.. فقط اون لحظه که مایع رو داخل رحم میکنن درد شدید پرید احساس میکنی همین.. منکه دادم در اومده بود.. اما وقتی همون لحظه از تخت بلند شدم هیچ دردی نداشتم. دو روز لکه بینی داشتم.
باورتون نمیشه من انقدر میترسم که از دیروز تا حالا که دکتر گفته این کارو انجام بده معذرت میخواهم افتادم رو اسهال استفراغ ، انقدر کلافم که نمیدونم کجا هستم
نه عزیزم یه سال و نیم تو اقدام بودیم هیچ مشکلیم نداشتیم ازمایشامون میگفت خیلی امادگیمون بالاس دکتر میگفت احتمالا شما باهم بچه دار نمیشید... همسرمم گفت غلط کرد😁😁 خلاصه اینکه عکس رحم نوشت از ترس نرفتم هی انداختم عقب،حتی کلومیفنو کلی قرص خریدم ولی پریود نشدم که مصرف کنم قرارم بود بعد عید بریم دنبال ivf ... دی ماه باخوردن گرمی رحممو گرم کردم الحمداالله همون ماه گرفت و باردار شدم