2777
2789
عنوان

کیک پختم ولی وسطش کامل خام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 36 پست
قالب کیک مناسب نبودهکف پهن باشه راحت میپزه

اره قالبم از این طرح دارا بود پهن نبود حجم موادمم خیلی زیاد بود 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرارت زیاد بوده حجم مواد نسبت به قالب زیاد بوده بازم 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دمای فر بالا بوده قبل ازاینکه توش بپزه روش سوخته ما کیکمون یباراینطوری شد موقع شستشو یهو چشمم افتاد به درجه دیدم رو همون صدوهشتاد مونده بعدازگرم شدن فر باید دماشو کم میکردیم بعد کیکو میزاشتیم توش خیلی حرفه ای نیستم که فن واصولشو بهت بگم اما تجربه ی شخصیم بهم نشون داده دمای فر رو باید درست تنظیم کرد تا داخل وبیرون کیک همزمان بپزه

اخه با این همه حرارت و تایم طولانی بازم نپخت و خام موند☹️

احتمال زیاد مواد مایع کیکت بیشتر بوده بعدم اگر دما زیاد باشه باعث میشه بیرون بسوزه و توی کیک خام بمونه

توسترت داغ بود؟تا وقتی کیک پف میکنه اصلا نباید در توستر یا فرتو باز کنی بکینگ پودرت سالم بوده؟

اره پنج دقیقه قبلش فر رو روشن کردم 

بکینگ پودر هم تازه خریده بودم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

220 که خیلییی زیادهسری بعد دیدی نپخته بذار رو دمای کم مثلا 130 یه مدت بمونهمغز پخت شه220 دورش میسوزه ...

اول با دمای ۱۸۰ ۴۵ دقیقه گذاشتم دیدم هیچ اثری نداشت این کارو کردم که دیدم بدتر همش سوخت 

شاید قالب کیکت کوچیک بوده

درسته

مرسی عزیزم

حرارت زیاد بوده حجم مواد نسبت به قالب زیاد بوده بازم

مرسی ازت عزیزم 

درسته حجم مواد زیاد و قالبم کوچیک بود احتمالا مشکل همون بوده

دمای فر بالا بوده قبل ازاینکه توش بپزه روش سوخته ما کیکمون یباراینطوری شد موقع شستشو یهو چشمم افتاد ...

ممنونم عزیزم🙏🏻

مرسی ازت عزیزم درسته حجم مواد زیاد و قالبم کوچیک بود احتمالا مشکل همون بوده

خواهش میکنم

مدت زمان پخت بالاتر، دما ۱۶۰ برای توستر باعث میشه اروم اروم بپزه خام نمونه و نسوزه 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*