2777
2789
عنوان

کیک پختم ولی وسطش کامل خام بود

393 بازدید | 36 پست

من طبق دستور یه پستی تو اینستاگرام کیک پختم

بعد هرکاری کردم وسط کیک نپخت

از بیرون سوخت ولی داخلش خام موند

کسی میدونه دلیلش چیه؟

البته اینم بگم همزن برقی‌مون سوخته بود با همزن دستی نزدیک ده دقیقه هم زدم نمی‌دونم بخاطر این بود یا نه

دمای فر هم اول گذاشتم رو ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه

بعد که درست نشد ۳۰ دقیقه هم با دمای ۲۲۰ گذاشتم بازم خام بود 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فر گاز پختی؟

نه فر گاز نبود

فر مون هم سالمه باهاش همیشه چیز درست می‌کنم نمی‌دونم چرا اینجوری شد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فک کنم مشکل از فرته

اخه روز قبلش باهاش پیتزا درست کردم مشکلی نداشت

بعد این کیک هم الان سیب زمینی پنیری درست کردم باهاش باز قشنگ آماده شد 

حتما ظرفش برای اون حجم مواد کم بوده ..جای قالب کیک کوچیک بوده

جدی تاثیر داره؟!

اره قالب کوچیک بود

حجم موادم خیلی زیاد بود

کامل قالب پر شد

اگر فر برقی هست یا سولاردوم و .. دماش زیاد بودباید دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه باشه

اخه با این همه حرارت و تایم طولانی بازم نپخت و خام موند☹️