2777
2789
عنوان

کیک پختم ولی وسطش کامل خام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 36 پست
قالب های کیک معمولا وسطش خالیه برای شما خالی نبود

اره وسطش خالی بود اتفاقا 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره وسطش خالی بود اتفاقا

حرارت فرتون میزانه چون من یکبار فرم یکطرفش حرارتش بیشتر بود از سمته دیگه فکر کنم بخاطر حرارت باشه چون مواد اصولا یکیه

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرارت فرتون میزانه چون من یکبار فرم یکطرفش حرارتش بیشتر بود از سمته دیگه فکر کنم بخاطر حرارت باشه چو ...

اخه من همیشه از فر استفاده می‌کنم

ماهی و مرغ بریونی و پیتزا و لازانیا و همه چی درست می‌کنم قشنگ در میاد

برای همین بنظرم کاربرا درست میگن بخاطر قالب بود که کوچیک بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مواد رو باید اونقدری هم بزنی که سفید و کشدار بشه اینکارو کردی؟

اگه تخم مرغش حالت زده باشه باعث میشه خام بشه باید بزنی مثل خامه بشه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

مواد رو باید اونقدری هم بزنی که سفید و کشدار بشه اینکارو کردی؟اگه تخم مرغش حالت زده باشه باعث میشه خ ...

اره عزیزم خیلی هم زدم 

گویا مشکل از قالب بوده 

متوجه شدی قالب مناسب نبودهولی گفتی 5 دقیقه قبل فر روشن کردی20 دقیق قبل باید روشن کنی که فر کامل گرم ...

مرسی ازت عزیزم 

دفعه بعدی اینجوری امتحان می‌کنم