2777
2789

من هستم البته اگه منظورت کار کردن تو بخش اداریه نه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع ندارین چطوری از معلمی میشه رفت اداره ؟

والا پیش ما مرحله خاصی نداره بعضی پستای خوب رو نماینده میزاره بعضیا رورئیس انتخاب میکنه بعضی جاها هم نیاز دارن به نیرو یسریا داوطلب میشن کلا کار پیشنهادی هست

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
والا پیش ما مرحله خاصی نداره بعضی پستای خوب رو نماینده میزاره بعضیا رورئیس انتخاب میکنه بعضی جاها هم ...

یعنی درخواست بدی احتمالش کمه قبول کنن؟

Go wild for a wile

یعنی درخواست بدی احتمالش کمه قبول کنن؟

بستگی به ادارتون داره که چقد نیاز و خواهان داره