2777
2789
عنوان

خانم ها شما مرغ و خودتون میخرید

6364 بازدید | 323 پست

الان تو یه تایپیک دیدم یه کاربر گفت زود بزار عکسو میخوام برم مرغ بگیرم قبلا هم دیده بودم خرید وسایل خونه میکنن اینجا چرا این کارای مردونه رو انجام میدن یه سری ها باز خرید لباس اینا رو نمیگم ولی مرغ و گوشت خریدش با خانوم نیست اصلا

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

هرکسی شرایط زندگیش یک مدل هست و قانون نیست کی چی رو بخره زندگی ها متفاوت هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضی ها شوهرشون صبح تا شب سر کار هست. 

من زیاد دیدم تو مغازه که خانوم میاد مرغ یا گوشت می خره 

زنونه مردونه نداره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

😑😑😑😑

دیگه خرید هم مگه مردونه زنونه داره ؟!!!

شاید شوهرشما وقت اضافی داره که تاحالا خرید نرفتین

وگرنه کسایی مثل من که همسرامون روزی۱۴ ساعت سرکار هست باید خرید خونه انجام بدیم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

خب قائدتا وقتی مرد خونه نباشه باید خودت بری بخری چه کار مردونه ای مگه بیل زدنه😂 

پس زنان مستقل چیشد🙄

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
هرکسی شرایط زندگیش یک مدل هست و قانون نیست کی چی رو بخره زندگی ها متفاوت هست ...

اره اگه ادم مجبور باشه میره میخره با اون کاری ندارم

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

آره خیلی از خانم ها انجام میدن متاسفانه.

البته تقصیری هم ندارن چون مردها از صبح تا شب سر کارن و وقتی ندارن بخوان خرید کنن💔

منم شوهرم میخره هم مرغ و هم گوشت و چیزای دیگه.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

چه فرقی داره کی بخره خرید خونه س شما هم عضوی ازش مگه گرو کشیه یا شرطیه 

هرچند من تا بحال برا خونه خرید نکردم همسرم انجام میدن اما برام مخالف این قضیه هم عجیب نیست اصلا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دیگه خرید کردن مردونه زنونه نداره، همسراشون سر کارن، مجبورن خودشون برن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ما خریدارو باهم انجام میدیم وبیشتر همسرم ولی شده عصر مرغ پیدا نکرده خودم صبح رفتم خرید چه ایرادی داره خانما هم مشارکت کنن مخصوصا اونا که خانه دارن دیگه هیچ کار بیرونی هم انجام ندن که آدم از جامعه عقب میفته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

والا ما قانون و وظیفه نداریم معمولا باهم میریم شوهرم میگه دوست دارم دوتایی بریم خرید

یا اینکه گاهی اوقاتم بخوام براش میفرستم سرراه میگیره میاد

ب چه چیزایی سخت میگیریدا

اون حمایت مردانه منظور مرغ خریدن نیس

خیلی چیزای دیگه اش