2777
2789
عنوان

خانم ها شما مرغ و خودتون میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6365 بازدید | 323 پست
منم راستش باخرید کردن حالم خیلی خوب میشد ولی از وقتی گرونی شد قیمت ها نجومی شده بیشتر افسرده میشم تا ...

اره اینم هست ولی به نظرم خانوما منطقی تر خرید میکنن قشنگ می‌دونن چیو به چه اندازه بخرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما به اندازه کافی داخل خونه مسئولیت دارن اصن ظرافت نداره خانم همش بره خرید یچیزایی ظرافت زنونگیو ...

شما ب ظرافتتون برسید .من نمیتونم مث بی دست و پاها چیزی نیاز دارم بمونم تا همسرم بیاد ،در حدی ک اذیت نشم وظیفه خودم میدونم ب زندگی و بچم رسیدگی کنم و ب چشم ی تفریح نگاش میکنم . ازین لوس بازیام چیزی در نیومده 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

زنان قری و ادایی و انگل

فرمودن ظرافت زنونه نیست خانوم بره خرید .مث افلیجا بشینم بچم زار بزنه اون لحظه چیزی دلش میخواد .یا سفارش بدم یا وایسم نوکرم بیاد .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

والا یه بار هم یه کاربر میگفت زشته خانم ها میرن نانوایی

اصلا مایه آبروریزیه 😀😀چی بگم ولا تموم زنای جهان خرید میرن اینقد حرف و حدیث ندارن

اصلا مایه آبروریزیه 😀😀چی بگم ولا تموم زنای جهان خرید میرن اینقد حرف و حدیث ندارن

بهش گفتم اینا افکار مغز پوسیده ها هست رفت تاپیک هام خوند گفت تو که شوهرت پیشت نیست شهر دیگه کار میکنه مسخره ام کرد بعد هم گفت بچه ات مریض و طعنه بهم زد من که سپردمش به خدا امیدوارم خدا یه روز یه جا چنان سیلی بهش بزنه که نفهمه از کجا خورده که بیماری جگر گوشه کسی نزنه تو روش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

استارتر طبق معمول و روتین زندگیش مثل پیرزنها شروع کرد ناله نفرین، 

یکی نیس بگه اخه فلانی یه بار هم که شده به جای دیگران خودتو ببر زیر ذره بین، 

وقتی کسی خودش تو زندگیش مونده نیاد تو نی نی سایت تاپیک بزنه مردم رو ارشاد کنه و روتین زندگی و بی عرضگی خودشو فرهنگ سازی کنه، 

وقتی طبق خواسته و برا گفتن نظرش تاپیک میزنه باید جنبه نظر مخالف رو هم داشته باشه نه اینکه حالا بشینه هر کی مخالفشه نفرین کنه، 

جهت اطلاع اسی نفرین کردن دو سر داره، احتمال اینکه خودشو بگیره خیلی بیشتره

استارتر طبق معمول و روتین زندگیش مثل پیرزنها شروع کرد ناله نفرین، یکی نیس بگه اخه فلانی یه بار هم که ...

نفهمیدم من کجا نفرین کردم یا کجا کسی رو ارشاد کرد ، باشه اصلا حق با شماست من علاقه ای به ادامه بحث ندارم 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد