2777
2789

منظورم اینه که چی قبلا براتون اهمیت زیادی نداشته یا نسبت بهش بی توجه بودید ک بعد از ازدواج متوجه شدید خیلی مهم بوده و باید توجه میکردید بهش؟

یه توصیه هم به ماهایی ک در شرف ازدواجیم بکنید 

چه چیزایی رو بیشتر ملاک قرار بدیم و بهش توجه کنیم 

مدیریت مخارج 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم درونگرایی و برای بردنش به مهمانی به مشکل بر خوردم

نمیاد .اشکم رو در میاره تا خونه کسی بریم.

ولی بازار و سفر راحت میاد

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اول شخصیت پسر

بعد خانواده 

بعد احترام خودم یعنی جوری رفتار میکردم از اول صمیمی ک‌نمیشدم  جوری ک ی تعارف خاصی باهام داشته باشن

خونه همسر کم میرفتم

حرفی چیزی شد با کلمه نمی‌دونم نشنیدم خودمو از بحث میکشیدم بیرون

همیشه شیک ترین لباسها رو میپوشیدم حتی برای ی سر زدن کوتاه

پول مهمه

خانواده طرف مقابل خیلی مهمه 

اینکه از اول حدشون رو نشون بدی خیلی مهمه

نیاز نیست از خواسته هات بگذری و کم توقع باشی اینطوری ارزش خودتو پایین میاری 

اینکه به خودت ارزش قائل بشی  خیلی مهمه 

مادرشوهر مادرت نیست و پدرش پدر تو نیست اینو یادتون باشه 

ازدواج سنتی داشتم ۱۸ سال پیش خانواده خوب و موجهی بودند به سرعت عقد کردیم و ازدواج .بعد از ازدواج فهمیدم با خانواده خودش خیلی حالش بهتره تا با من .خیلی کم حرف بود.طوری که وقتی دوتایی با هم بودیم حرفی برای گفتن نداشت .ولی زمانی که با خانواده خودش بودیم گل از گلش می‌شکفت و وراج میشد .این منو خیلی اذیت میکرد 

شوهرم درونگرایی و برای بردنش به مهمانی به مشکل بر خوردمنمیاد .اشکم رو در میاره تا خونه کسی بریم.ولی ...

یعنی شما خودتون برونگرایید و با ادمای زیادی در ارتباطید ولی همسرتون اینطور نیست 

مگه قبل ازدواج مشاوره نرفتید و تست ندادید؟