1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مدیریت مالی و پول...چون خونه بابام همه چی بود فکر میکردم با عشق و دوست داشتن میشه به همچی رسید اما دیدم نه با شکم گشنه نمیشه..البته همسرم خداروشکر آدم خوبیه و کاری هست اما خیلی سخته
ازدواج سنتی داشتم ۱۸ سال پیش خانواده خوب و موجهی بودند به سرعت عقد کردیم و ازدواج .بعد از ازدواج فهمیدم با خانواده خودش خیلی حالش بهتره تا با من .خیلی کم حرف بود.طوری که وقتی دوتایی با هم بودیم حرفی برای گفتن نداشت .ولی زمانی که با خانواده خودش بودیم گل از گلش میشکفت و وراج میشد .این منو خیلی اذیت میکرد