2777
2789
عنوان

متاهلا چه چیزی بعد از زندگی مشترک براتون مهم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 41 پست
خیلی نکاتتمیزبودن خودم و همه جای خونه امنظم توکارامبهداشتمغذام حاضرباشهخودم بخودم برسممدیریت مخارج ک ...

بنظرم مهم ترین قسمتش اینه ک بتونی ب نظر دیگران احترام بزاری و به قول شما به دل بقیه باشی 

تو خانواده‌ی خودم این حالت زیاده و پدر مادرم خیلی ب حرف های همدیگه احترام میزارن ولی من یخورده برام سخته ک گاهی از خواسته های خودم بخاطر کس دیگه بگذرم 

باید یکم رو خودم کار کنم از بابت این مسئله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احترام به خودت بزار همیشه تا همسرت هم یاد بگیره 

تحت هیچ شرایطی حتی اگر خانواده شوهرت بهترین باشن صمیمیت نداشته باش  حد و مرز مشخص بزار.

طلاهات رو مگر برای خرید خونه نفروش و اونم به شرطی که بنامت بشه

تلاش کن مستقل باشی و یه شغل داشته باشی حتی درماد جزیی 

بستر دخالت رو فراهم میکنه یکجا زندگی کردن

راستش زیاد اهل دخالت نیستن، فقط همش دوس دارن ما پیششون باشیم 😑

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
کاملا عاقلانه تصمیم نگیر عشقم‌مهمه زندگی خیلی مسئولیت داره خیلییی زیاد و جامعه الکی هندونه زیر بغل م ...

من واقعا ادم بلند پروازیم و تو مدت اشنایی که دارم سپری میکنم تمام تلاشم رو گذاشتم تا بفهمم طرف مقابلم چقدر حمایتگره و به خواسته هام اهمیت میده ک البته تا اینجا خوب بوده

خب چی میخونه که میگی اینده تحصیلیش روشنه؟از این باید ترسید ها بیزینس خانوادگی داره بعد نرفته کار کنه ...

مهندسی نرم افزار 

اره بیشتر زندگیشو گذاشت پای درس البته خانوادش خیلی حمایتش میکنن..البته نه که در امد نداشته باشه هر ماه سود سهامی که تو بیزینس داره رو میگیره اما اگه خودشم کار کنه خیلی بیشتر درمیاره 

فعلا ک تحصیلی رفته امریکا دکتراشو بگیره تا بعد ببینیم چی میشه

بنظرم مهم ترین قسمتش اینه ک بتونی ب نظر دیگران احترام بزاری و به قول شما به دل بقیه باشی تو خانواده‌ ...

آره منم یه حالت خود رای و غد دارم از من بهت نصیحت رواین خصلت کارکن چون اگر همش فکر خودت باشی به دل همسرت یابقیه گاهی نری بعد اونا یکجایی فشاری میشن و سرت خالی میکنن

نه همش ولی گاهی بدلشون برو حتی اگرخودت نخاستی

دختر نازم تموم زندگیم 🦋