2777
2789
عنوان

متاهلا چه چیزی بعد از زندگی مشترک براتون مهم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 41 پست

خیلی نکات

تمیزبودن خودم و همه جای خونه ام

نظم توکارام

بهداشتم

غذام حاضرباشه

خودم بخودم برسم

مدیریت مخارج کنم

روابطم بادیگران درست مدیریت کنم

بدل همسرم راه بیام گاهی که خودمم دوس ندارم بخاطر بقیه بدلشون باشم خود رای خود پسند نباشم

گاهی کاری که همسرم یابقیه خانوادم دوست دارن رو براشون انجام بدم

تفریح باشه مثلا پارک شهربازی سینما .سفرای تفریحی

معنویت جزئی اززندگی باشه عبادت نماز حجاب و سفرای زیارتی و مکانای مذهبی مثل مسجدوامام زاده توبرنامم باشه گاهی روضه گرفتنم خوبه.

گاهی رستوران ... گاهی درخانه کیک شیرینی یاغذای خوبی پختن بجز روتین عادی یه غذای خاص پختن

دعوت کردن دیگران

کمک به دیگران

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ازم پرسید دوس داری تو ساختمون بابام زندگی کنی یا جای دیگه، من گفتم تو شهر غریبم حداقل نزدیک پدر و مادر تو باشیم، خامی کردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مدیریت مالی و پول...چون خونه بابام همه چی بود فکر میکردم با عشق و دوست داشتن میشه به همچی رسید اما د ...

منم با کسی دارم اشنا میشم برا ازدواج ک فعلا کار نداره و داره درس میخونه البته ی بیزینس خانوادگی دارن  تنها چیزی ک خیلی شک انداخته تو دلم 

البته اینده تحصیلیش روشنه 

اول شخصیت پسربعد خانواده بعد احترام خودم یعنی جوری رفتار میکردم از اول صمیمی ک‌نمیشدم جوری ک ی تعار ...

نتیجه ای که گرفتید چی بوده بازخورد خانواده همسر چطوره الان

کاملا عاقلانه تصمیم نگیر عشقم‌مهمه 

زندگی خیلی مسئولیت داره خیلییی زیاد و جامعه الکی هندونه زیر بغل مردا گذاشته که همه کارن ولی اگه زن نباشه زندگی میلنگه مرد عملا میره سرکار میاد همین فقط 

تو نقش های زیادی داری پرستار دختر عروس زن مادر تمیزکار اشپز و... 

اگه ادم خودخواهی هستی و پیشرفت خودت خیلی مهمه خیلی بهت سخت میگذره 

سرمایه کار چرا مهمه؟

چون شوهر من وقتی اومد گفت پیش پسر عموم کار میکنم ماهی فلان تومن درمیارم باهم شریکیم 

بعد از کاشنی به عمل اومد کل سرمایه همسر من ۸۰ملیونه سرمایه اون قومش بالا چند میلیارد 

بعد عروسی هرچی طلا داشتم و خودشون خریده بودن رفت بابت سرمایه کارش که بتونه خرجی مونو بده 

من اگه میدونستم قراره اینقد بی پولی بکشم که زنش نمیشدم 

فک کن یکی بیاد خواستگاری بگه با فلانی طلافروشی شریکی داریم بعد بفهمی ۵گرم طلا داره کلا 😂

جالبه برام کلی طلا خریدن فرداش همه را فروخت

ازدواج سنتی داشتم ۱۸ سال پیش خانواده خوب و موجهی بودند به سرعت عقد کردیم و ازدواج .بعد از ازدواج فهم ...

منم خواستگاریم سنتی بود البته پسر عموم بود و فعلا داریم اشنا میشیم البته یکم دور شده الان ولی ما ارتباطه رو داریم 

بنظرم رفتارش تا الان عادی بوده 

مرسی ک گفتی از این ب بعد بیشتر دقت میکنم 

نتیجه ای که گرفتید چی بوده بازخورد خانواده همسر چطوره الان

بین خودم آدم صمیمی هستم یعنی با اینکه وضع مالی خانواده من از همسرم بالاتر بود 

من با لباس های تو خونه ای میرفتم اونجا

اینقد صمیمی چیشد آخرش 

جاریم مزد خوبی هامو‌داد

مادر شوهرم با اینکه میدونست حرفش حق نیست سکوت کرد

نه شوهرم که ولخرجه کلا ولی خودم از بعد ازدواج مراعاتم بیشتر شده نمیدونم چرا شاید به خاطر آینده و مسئ ...

بله موافقم ...اینکه ادم یه پشتوانه‌ی مالی داشته باشه ادم رو دلگرم میکنه 

منم با کسی دارم اشنا میشم برا ازدواج ک فعلا کار نداره و داره درس میخونه البته ی بیزینس خانوادگی دارن ...

خب چی میخونه که میگی اینده تحصیلیش روشنه؟

از این باید ترسید ها 

بیزینس خانوادگی داره بعد نرفته کار کنه نشسته درس خونده 

اگه رشته اش واقعا پزشکی یا مهندسی عست یه چیزی