2777
2789

سلام ی ماه پیش قرار شد بریم شهر دیگه عروسی گفت میریم اوکیه توی این ی ماه بار ها پرسیدیم ک میریم من کارامو بکنم همش دعوا راه مینداخت دیشب گفت بریم مشکلی نیست صبح زودم ازش پرسیدم گفت بریم رفتم توی اریشگاه داشتم موهاموودرس میکردم زنگ زد برگرد نمیریم حالاهم اقا قهر کرد نگام نمیکنه همیشه اخلاقش همینه اینقد غرورم شکسته شد توی اریشگاه اریشگره کلی غر زد ک کاراتون چقد زشتهههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبات فکری رفتاری ندارن مودی دمدمی مزاج 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همیشه اخلاقش اینجوریه تامیبینه کارووخراب کرده جوری رفتار میکنه انگار مقصرمنم قهر میکنه دعوا راه میند ...

همسر منم مثلا قرار مسافرت دسته جمعی داریم تا روز مسافرت هزار بار قهر می کنه میگه من نمیام منم الان شش ساله هر جا بخوام برم بدون همسرم میرم

حق با توئه،شوهرت مشکل داره با خودش چند چنده بگو تصمیمتو بگیر بعد الانم که دست پیش گرفته پس نیفته،نرو ...

اره همیشه اینه ی جوری رفتار میکنه ک من برم منت کشی اینقد بد رفتار و بداخلاقه 

همسر منم مثلا قرار مسافرت دسته جمعی داریم تا روز مسافرت هزار بار قهر می کنه میگه من نمیام منم الان ش ...

این اجازه نمیده من تنها برم مسافرت ک هیچی ۱۰ ساله هیجا نرفتیم گاهی تا بیرون شهر میریم دعوا قهررررر خونه خالم عید رفتیم لام تاکام حرف نزد اینقد بدرفتار یکرد با کم محلیاش و سردیاش ابروم رفت کوفتم کرد

همینه دقیقا روانی شدم از دستش خودش کاراش رفتارش

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خداصبرت بده،مردانمیدونم چشون شده باخودشون درگیرن طفلیا....

پیر شدم تا توی کوچه میرم زنگ میزنه هرجا بریم دعواس قهر میکنه اگه ساکت باشم میگه چتههههه بابقیه میگی میخنددددییی بامن اینجوری در صورتی ک من توخونه خیلی خوش اخلاقم اصلا گیر نمیدم