2777
2789
عنوان

بیایین بگین حق بامنه یا شوهرم ببینین چیکارم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 40 پست

خب چطور نزدی تو دهنش؟ 

مسخره عمشی مگه ؟ 

😒

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره ای ندارم

استخوان توی گلو

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب چطور نزدی تو دهنش؟ مسخره عمشی مگه ؟ 😒

توی خیابون اینقد گریه کردم غرورم از دو طرف خورد شد من مشکلی نداشتم اگه میگفت نمیریم عذرخواهی میکردم ک نمیتونیم عروسی بیاییم ولی اونجور از اریشگاه کشید بیرون منو قهر کرد محلم نمیزاره انگار چیکار کردم

اقا مشکل روانی داره

همیشه اینجوریه کار ی بار دوبارش نیست همین ک میبینه من میخوام خوشحال شدم بدش میاد با خاله عمه صحبت کنم میخواد بمیره میگه چرا بااونا میحرفی خوشحالی درصورتی ک ماهی ی بار صحبت میکنم اسیر خونه شدم ن جایی میرم ن کسی میاد

اصلا نرو بزار بدونه کارش خوب نیست،هر بار رفتی برای آشتی عادت کرده بزار ترک کنه،

اگه اشتی نکنم ی جنگ دیگه راه میندازه واسه اینکه قهرم مجبورم میکنه بادعوا ک اشتی کنم

خب چی میگم ادم سالم این کارارو نمیکنه ریشه خانوادگی و کودکی داره تو چرا قبول میکنی

چیکار کنم چ چاره ای دارم من کلا ادم بی زبونیم خیلی ساده و تو سری خورم اینقد مظلومم فقط گریه میکنم و چشم میگم 

همیشه اخلاقش اینجوریه تامیبینه کارووخراب کرده جوری رفتار میکنه انگار مقصرمنم قهر میکنه دعوا راه میند ...

دلیلش واسه نرفتن چی بود؟

سر چی قهرکرده؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

دلیلش واسه نرفتن چی بود؟سر چی قهرکرده؟

هیچی مشکلی نداشتیم خودش گفت بریم نریم زشته گفتم باشه نوبت اریشگاه گرفتم صبح قبل رفتنم گفتم من برم اریشگاه بازم گفت باشه برو رسیدم موهامو داشت اتوومیزد پیام داد ک برگرد نمیریم من شوکه شدم گفتم باشه دیگه جواب پیامشو ندادم قهر کرده حالا