2777
2789

چندبار اینجا که از خوبی زندگیم گفتم خیلی از کاربرا بهم گفتن حرفی نزن چشم میخوری و ازین حرفا ، خب راستش شاید منو نمیشناسید ولی آره الان که مثلا عکس بچه هامو تو فضای مجازی میزارم بعدش یه اتفاقاتی میوفته فامیلامون واقعا چشم دیدن خوشبحتی کسی رو ندارن ،،،، حالا سوال اینجاس چندسال دیگه همه کسبو کارها مجازی میشه من نگران بچه هام واقعا🥲 نه میشه بهشون بگی فیلمو عکستو نزار نه میشه جلوشونو بگیری

کسبوکارمجازی که کسی عکس ازخودشوزندگیش نمیذاره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم زخم کاملا درسته بر من چند بار پیش اومده پسرمو چشم زدن همین دو هفته پیشم اتفاق افتاد باز پسرم بست ...

دقیقا حالا مذهبی ها میگن چشم زخم که همون انرژی منفیه که سراغ آدم میاد ، منم عکس دخترمو گذاشتم روز بعد افتاد چشمش قرمز شد بردیمش دکتر

دقیقا حالا مذهبی ها میگن چشم زخم که همون انرژی منفیه که سراغ آدم میاد ، منم عکس دخترمو گذاشتم روز بع ...

من مذهبیم ی مقدار. ولی ب انرژی منفی اعتقاد ندارم. ولی ب چشم زخم اعتقاد دارم چون برام اتفاق افتاده 

...........

دقیقا حالا مذهبی ها میگن چشم زخم که همون انرژی منفیه که سراغ آدم میاد ، منم عکس دخترمو گذاشتم روز بع ...

نمیدونم چیه ولی هست 

پسرم بوره چشم آبیه 

رفتیم یه شهر دیگه ای مراسم 

وقتی بر‌گشتیم پسرم افتاده یهویی تب استفراغ بردمش دکتر گفت عفونت خون بستریش کردم مرخص شد بعد چند روز دوباره افتاد تب استفراغ وبی حالی بردم دکتر همه آزمایشات خوب و اکی 

دیگه خانواده شوهرم گفتن بچه رو بردی اونجا چشش کردن ببر پیش ملا یه پیرزنه هست دعا خوند و اسپند داد ۵ وعده دود کردم زیر پای پسرم خدا رو شکر خوب شد نشست. 

من اصلا عکسشو استوری نمی کنم

نمیدونم چیه ولی هست پسرم بوره چشم آبیه رفتیم یه شهر دیگه ای مراسم وقتی بر‌گشتیم پسرم افتاده یهویی تب ...

خداحفظش کنه ، آره نه استوری یا جای دیگه نزار همین دیروز هم دیدم یه دختر با مادرش بلاگره ،دختره چشماش رنگی و خوشگله ولی چشماش عفونت کرده بود،