2777
2789
عنوان

خانمای تحصیل کرده بیاید لطفا

324 بازدید | 27 پست

احساس میکنم دارم راهو اشتباه میرم

شما که تجربتون بیشتر و سنتون بیشتر راهنمایی میکنید لطفا

ببینید من ۱۹ سالگی رفتم پزشکی، ۲۶ سالگی فارغ التحصیل شدم

بلافاصله با شروع طرحم ، شروع کردم به درس خوندن برای تخصص، شدید میخوندما ولی رشته خاصی اونم دانشگاه های تهران رو میخواستم، انتخاب رشته نکردم

دو بار امتحان دادم

حالا هم داره طرحم تموم میشه، الان ۲۸ سالمه

درواقع از ۲۶ تا ۲۸ سالگی طرحمو با حقوق ناچیز گذروندم و دوبار امتحان تخصص دادم

و دیگه این مدت با اینکه هفته ای ۲۰ ساعت همش سرکار بودم، ولی چون درس میخوندم کار دیگه ای نکردم

الانم طرحم داره تموم میشه

میخوام دیگه سرکاری هم نرم و امسالم دوباره برای تخصص بخونم، یعنی درامد ۷ ۸ ماه=صفر

سال دیگه هرچی اوردم میرم دیگه ولی رشته ی نسبتا خوبی حتما میارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم طرحم داره تموم میشهمیخوام دیگه سرکاری هم نرم و امسالم دوباره برای تخصص بخونم، یعنی درامد ۷ ۸ م ...

خوب کاری میکنی 

موفق باشی 

البته گفتی فقط دانشگاه تهران میخوای بیاری ،دیگه سختش داری میکتی

الان من کار درستی کردم؟

یا همون بعد فارغ التحصیلی، بلافاصله کار زیبایی یا میگرفتم، کنار طرحم شیفتای دیگه میرفتم و الانم کلینیک خودمو میزدم چون سرمایه اشو داشتم

و تخصصم میذاشتم چند سال دیگه یه چیز پایین میرفتم؟ ( چون دیگه تو سن بالا و با مشغله کاری نمیشه رشته های تاپ رو اورد)

الان من کار درستی کردم؟یا همون بعد فارغ التحصیلی، بلافاصله کار زیبایی یا میگرفتم، کنار طرحم شیفتای د ...

شما که به پول احتیاج نداری پس مشغول نشو‌ جایی

پس تا انگیزه داری بخون 

تخصص هم بخواي بخوني تا ٤ سال كه رزيدنتي بعدش هم دو سال طرح عملا ٣٥ سالگي شروع درامدت خواهد بود كه قاعدتا زياد نيست

من الان يه ساله از طرحم تموم شده با ١٦ تا شيفت انكالي در ماه و مطب تازه تاسيس جدود ٢٠٠ درامده

زيبايي اگه پر رو باشي و بزن در رو باشي سريع به درامد خوب ميرسي اگه محتاط باشي و رو علم تمركز كني به چيزي نميرسي

تخصص هم بخواي بخوني تا ٤ سال كه رزيدنتي بعدش هم دو سال طرح عملا ٣٥ سالگي شروع درامدت خواهد بود كه قا ...

بزن دررو که اصلا نیستم

اخرشم نفهمیدم کار درست چیه

البته چرا فهمیدم

کار درست، شروع نکردن پزشکی بود

من الان باید چه غلطی با زندگیم کنم؟

صد درصد تخصص بخون من دیدم کسایی که عمومی و تموم کردن مرد بودن مسئولیت زندگی داشتن یا خانوم بچه کوچیک داشته یا نیاز مالی داشتن با این حال یک سال کار نکردن واسه ازمون دستیاری خوندن   اصلا بنظر من تا سنت کمه تخصص و شروع کن    واسه کارای زیبایی کلینیک و اینا الان یه طوری شده که مردم زیاد پیش gp نمیرن

اینجا یه کاربری بود که همسرشون یک سال کار نکردن تخصص ent تهران قبول شدن

صد درصد تخصص بخون من دیدم کسایی که عمومی و تموم کردن مرد بودن مسئولیت زندگی داشتن یا خانوم بچه کوچیک ...

والا تخصص تو رشته ي خوب رو يا بايد سهميه داشته باشي يا خيلي تاپ باشي

اين دوستمون دو سال داده و نشده

به اين راحتيا كه فك ميكني نيست

همسر من پرديس نيود خيلي هم درسش خوب بود اخر سر هم ماژور اورد مينور تهران واسه بچه ها ي تاپ و سهميه س