2777
2789

ما تنها یه شهریم. خانواده هامونم هرکدوم یک شهر.

خانواده من خیلی اهل سفر نیستن. خانواده همسرمم اهل سفر زیارتین و قبلا رفتن چند باری.همه عروساشونم بردن قبلا ولی من رو نه. اینجو بگم که کلاااااا کمکی به شوهر من نمیکنن و اینم بخاطر اینه که شوهرم زیادی خودش رو مستقل بار اورده. البته بدم نیست چون حداقل منتی رو سرش نیست.

حالا هر بار میریم سفر خاتواده من بشدت خوشحال میشن.

خاتواده همسرم اینجورن که ایییی کاش قسمت ما هم بشه و ... و اینطور همش شوهرم توی حس عذاب وجدانه که الان داره بمن خوش میگذره اما اونا نه!

معمولا هم نمیگیم کی میخواییم بریم اما وقتی به مقصد میرسیم خودش میگه بهشون چون روزی چندین بار زنگ میزنن همشون.

نمیدونم چکار کنم.

پر از خیال🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دوست داشتنشه دیگه دلش پیش خانوادش میرهاگر این رفتارش اذیت کننده نیست برات یا آسیبی به زندگیتون نم ...

تا حالا بدی نبوده

اما مثلا بخاطر این حسش 

وقتی واسه اولین بار دوتایی میخواستیم بریم سفر میخواست مادرشو بیاره.

من چیزی نگفتم‌اما خود به خود اون کنسل شد.

پر از خیال🙂‍↔️
تا حالا بدی نبودهاما مثلا بخاطر این حسش وقتی واسه اولین بار دوتایی میخواستیم بریم سفر میخواست مادرشو ...

همکار من با خانوم و بچه هاش زیاد سفر میره ولی سالی یه بار هم حدود ۳-۴ روز مادرش رو میبره مشهد( دوتایی با هواپیما میرن) به همسرت پیشنهاد بده اینکارو بکنه اینجوری دلش هم قرص میشه ...

خونواده مرداي ايراني همينن

يه طوري رفتار ميكنن كه سفرت به تنت زهر بشه

شوهرتم چنان رفتار ميكنه انگار كلا هيچ كجا نميشه بدون مامان جونش اينا بره

شوهر سابق من ١٥ سال تمام هر جا سفر رفتيم ميگفت اينطور جاها بايد دستجمعي اومد

منم محل ندادم هرگز، نه اينكه خيلي خوشم ميومد ازشون، باهاشون سفرم برم هم بهم خوش نگذره هم پولم هدر بره هم بيشتر خرج كنيم قطعا و هم ١٠٠٪؜ ناراحتي پيش بياد

خب مگه خرم؟

تا حالا بدی نبودهاما مثلا بخاطر این حسش وقتی واسه اولین بار دوتایی میخواستیم بریم سفر میخواست مادرشو ...

خب ببین اینکه به خاطر این احساسش بخواد تفریحات دوتاییتون خراب بشه درست نیست

اگر باعث این موارد میشه حتما جدی باهاش صحبت کن