2777
2789

🤦‍♀️😂میشه لطفا ماسک که می‌زنید یا روتین دارید میشن رازهای زیبایی خودتون رو با بنده اشتراک بزارید 🫶

مثلا یکی از خانمهای اینجا گفت ماسک آب و سفید آب جوش سرسیاه بینی رو از بین می‌بره راست می‌گفتن برد 

شما چی پیشنهاد می‌کنید برام؟! 

ماسک هایی که راضی بودم

سفیداب کف و ابلیمو پوستمو سفیدتر و شفاف کرد

الورا سیاهی زیر چشمم برد

مزو میکنم هر دفعه پوستم اصلا عالی میشه

خیار یا سیب ابدار رنده شده هم خیلی خوبه به مرور پر میکنه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کره بدن استفاده کن بدن و شفاف و یک دست میکنه البته نرم و لطیف

هفته ای ی بار دوش آب سرد فراموش نشه 

موهات و روغن درمانی کن

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

دکتر پیلینگ میکنه واسم هر ۶ماه واقعا صورتم برق میفته

بعد بنظرم خانوما همیشه باید مولتی ویتلمین بخورن روتینشون باشه

هم رو پوست اثر میذاره هم مو هم انرژیمون

سدر هم با ماست کم چرب گاهی قاطی میکنم خمیری شه میزنم ب صورتم خیلی شفاف میکنه

بقیه چیزام ک دکتر داده دیگ

سرم ویتامین سی و فوم و این چیزا

ماسک هایی که راضی بودمسفیداب کف و ابلیمو پوستمو سفیدتر و شفاف کردالورا سیاهی زیر چشمم بردمزو میکنم ه ...

ماسک خیلر گذاشتم صورتم پر نکرد سیب پر میکنه 

؟

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

ای بلا شما ذاتا زیبایی

فدات شم زیاد انجام نمیدم اما برای جوش سر سیاه بینی باید انجام بدم ؛ همه زیباییم چون خدا خالق زیباییه راستی من دو سه باری پودر جوونه گندم با ماست مخلوط کردم زدم به صورتم واقعا شفاف کرد کاش ادامه میدادم✌️

به عواقبِ کارهات فکر کن(: