باهاش راحتین؟من خواهر دارم از خودم کوچیکتره مجرده.اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم از بعضی اخلاقاشم بدممیاد.اکثرا هم هرکیو دیدماینجوره.چرا؟چیکار کنم بنظرتون؟از بعضی رفتاراش خوشم نمیاد😔۷سال ازم کوچیکتره
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
نه خوبیم باهم اختلاف نظر اینا داریم ولی 80درصد اوکیم10سال اختلاف سنی داریم
قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد میکنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا خدایا قلبم شکسته🤺💔 میدونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم». خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی میدونم که میشنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی. خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰. خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش مامان دوتا جوجه فسقلی
اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونهی بزرگه که هیچوقت آروم نمیشینه ..بعضی وقت ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمینهای جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موجها روی سنگها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگیهامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر میکنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصهی زندگیمون رو با زیباترین رنگها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونهی بزرگ، معنا میدیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻