2777
2789

باهاش راحتین؟من خواهر دارم از خودم کوچیکتره مجرده.اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم از بعضی اخلاقاشم بدم‌میاد.اکثرا هم هرکیو دیدم‌اینجوره.چرا؟چیکار کنم بنظرتون؟از بعضی رفتاراش خوشم نمیاد😔۷سال ازم کوچیکتره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خواهر منم ۹ سال کوچیکتره پر توقع لوس بی ادب بی فکر و خودخواهه میخوام خفش کنم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوبیم باهم اختلاف نظر اینا داریم ولی 80درصد اوکیم10سال اختلاف سنی داریم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

نه بدم میاد ازش

چرا؟ همه اینجورین.بنظرت علتش چیه؟مامانمم همش دعوام میکنه میگه تو بدجنسی.بابا دست خودم نیست😔خودمم اذیت میشم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خواهر من ۵ سال کوچیکتره، دیگه از زمانی که اون دبیرستانی شد و من دانشجو، خیلی رابطه‌مون خوب شد تا الان که داریم پیر میشیم 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

متنفرم ازش

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

اره من ابجیم ۸ سال ازم کوچیکتره خیلی صمیمی هستیم دعوا هم زیاد میکنیم ولی باز اشتی میکنیم

۸ سالم بود خواهرم بدنیا اومد خودم نگهش میداشتم شاید واسه اونه الان انقدر صمیمی هستیم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
خواهر منم ۹ سال کوچیکتره پر توقع لوس بی ادب بی فکر و خودخواهه میخوام خفش کنم

برا منم یکم گستاخه،خیل یباهام احساس راحتی میکنه منم بدم میاد.تو مهمونی بخوام با یکی بشینم حرف بزنم مثل فضولا میاد میچسبه بهم ببینه چی میگم.کوچیکم نیست که۱۹سالشه

خواهر منم 7 سال کوچک تر متاهل عنیه برای خودش .. خدای اعتماد بنفسه

من فکر کردم آبجبم ازدواج کنه رابطم باهاش بهتر میشه

نه خوبیم باهم اختلاف نظر اینا داریم ولی 80درصد اوکیم10سال اختلاف سنی داریم

خوشبحالتون.رمز موفقیتت چیه؟

من، هفت سال از خودم کوچیک تره، خودم توی یه بخش عظیمی از تربیتش دخیل بودم، برای همین تا الان که راضیم، البته دوتامون کم سنیم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خواهر من ۵ سال کوچیکتره، دیگه از زمانی که اون دبیرستانی شد و من دانشجو، خیلی رابطه‌مون خوب شد تا الا ...

خوشبحالتون.خیلی خوبه اینجور