2777
2789
عنوان

میخوام تلافی کنم خیانت شوهرمو ولی تا بش فک میکنم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 50 پست

نه عزیزم این کارو نکن جور دیگه تلافی کن.بیا بگم.

برو به خودت برس حسابی .رنگ مو.کاشت ناخن ومژه و....

بوتاکس و.....خودت رو خوشگل کن .اون وقت خودش یهویی ترس واسترس برش میداره.نکنه با کس دیگه ایه و...وهزاران فکر دیگه مثل موخوره میوفته به جونش.

واون وقت بگو ببین من یکم به خودم رسیدم تو ترس برت داشت .خالا اون زنهای بیرون که بخاطرش به من خیانت کردی همین جورن عملی و...ولی یه فرقی با من دارن اونا ذاتشون خرابه.خراب .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت جنسی را اصلا نمیشه بخشید پشیمون نیست یا داره ادامه میده بازم مدرک ازش داری که اصلا خیانت جنسی ...

میگه پشیمونم و تکرار نمیشه مدرک نه فقط پیامایی ک باهم داشتن

ولی مطمئنم که دیگه کات کردن

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
نه عزیزم این کارو نکن جور دیگه تلافی کن.بیا بگم.برو به خودت برس حسابی .رنگ مو.کاشت ناخن ومژه و....بو ...

الانم تقریبا دارم همینکارو میکنم از اولم تاحدودی به خودم میرسیدم ولب درگیر بچه داری بودم بیشتر

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
میگه پشیمونم و تکرار نمیشه مدرک نه فقط پیامایی ک باهم داشتنولی مطمئنم که دیگه کات کردن

این کار نکن بعد می‌فهمه همین شوهرت و آتو ازت میگیره و تو سرت نزنه میکه تو خرابی تو ناپاکی و آبروت جلو همه می‌ره تو نجابت خودت حفظ کن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
زبونت و ک‌تاه نکن بزار همیشه بفهمه چه زنی رو از دست داد نه اینکه بگه از اول زن خوبی نبودی سر سفره حر ...

من اصن نمیتونم حتی بش فک کنم الانکه بش فکر کردم حالم بد شد ولی اون راحت رفت با یکی دیگه اونم مدت ۳سال رابطه جتسی برقرار کرد هیچ وقت نمیبخشمش😔😔

این کار نکن بعد می‌فهمه همین شوهرت و آتو ازت میگیره و تو سرت نزنه میکه تو خرابی تو ناپاکی و آبروت جل ...

آره تو دعواهامون یبار گفتم اگ من اینکارو میکردم تو چکا میکردی گف یلحظه هم زندت نمیزاشتم🙄 اونوق برا خووش حلاله چون بقول خودش اسلام ۴تا رو حلال کرده گفتم بارضایت زن اول ک من راضی نیستم

آخه اون شخصو بااینکه ندیدم ولی خیلی وقتا بش فک میکردم بنظرم خیلی پخته تر از شوهرم بود اما خب دیگه قس ...

فکز کن اون شخص الان ازدواج کرده 

با این کارت زندگی هم جنستو خراب نکن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2110238

چندسال گذشته اصلا شاید اون طرف هم منو یادش رفته یا ازدواج کرده

نه خواهر اصلا این اشتباهونکن جواب بدی روبابدترش نده

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

نه خواهر اصلا این اشتباهونکن جواب بدی روبابدترش نده

بدترکه نیس اماخودت اذیت میشی

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد