2777
2789
عنوان

میخوام تلافی کنم خیانت شوهرمو ولی تا بش فک میکنم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 50 پست

نه شما پاکی خودت راخدشه  دارنکن  می دونم  دیگه این زندگی که به هر دلیل سرش موندی برات زندگی نیست ولی خیانت راهش نیست فقط دیگه صد  خودت رابراش نذار  دیگه مثل قبل ها مشورت باهاش نکن جوری رفتارکن انگار که نیستش  بی توجهی از هر عذابی براش بدتره 

صد 

نه

اگه به امضات فکر کنی این کارو نمی کنی اگه شوهرت این کارو کرد شاید خیلی تاثیر تو زندگی بچه نداشته باشه ولی خیانت مادر زندگی بچه خراب می کنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاهل هم نباشهروح و روانش خراب میشه و شایید وابستهشاید اونم ادم خوبی نباشه بعدا تهدید و ... کنه

کلا این کار که اشتباهه 

حال نداشتم خیلی تایپ کنم 

وگرنه هر جنبه ای نگاه کنیم اشتباهه 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

سلام عزیزم 

نههه خواهش میکنم شما خیانت نکنین.

برای خودتون ارزش قائل بشین وگرنه فرقی با این اقا ندارید.

بهترین انتقام بی تفاوتیه بهشون.

کسی که ازارت داده فقط رشد کن رو خودت کارکن

این بهترین انتقامه.

شما ارزشت میاد پایین با خیانت و انتقام این شکلی.

وقتی کسی کارش بده چه شما انتقام بگیری چه نگیری

نتیجه کارش بده و بارها به مشکل میخوره.

شما روح پاکتو الوده نکن و باخدا معامله کن.

بااینکار موقتی اروم میشی بعد عذاب وجدان میگیری

مثل کسانی که خیانت کردن و بعد پشیمون شدن ولی دیره...

شما این چرخه رو ادامه ندید.

نذارید تکرار بشه‌

میوه ی خراب خودش میوفته زمین..

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

سلام عزیزم نههه خواهش میکنم شما خیانت نکنین.برای خودتون ارزش قائل بشین وگرنه فرقی با این اقا ندارید. ...

اینو کسی داره میگه که از پریشب چشاش بارونیه ولی فقط رهاش کردم و واگذارش کردم به خدا‌

الهی هدایت شن تا این چرخه قطع بشه تکرار نشه‌...

زندگی من که خراب شد.زندگی دیگران خراب نشه.

معمولا کسانی که خیانت میکنن از قبل بازی روانی ایجاد میکنن طوری رفتار میکنن بهانه پیدا کنن ایراد زیاد میگیرن و ...

باخودت بگو خدا منتقمه خدا عادله خدا شنوا و بیناست

اونوقت به خیانت فکر نمیکنی چون میدونی نتیجه کارشونو میبینن بالاخره💔

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

اینو کسی داره میگه که از پریشب چشاش بارونیه ولی فقط رهاش کردم و واگذارش کردم به خدا‌الهی هدایت شن تا ...

عزبزم چی شده

آزه راستش شوهرمنم کارشو توجیه میکنه و از قبل هی ایراد میگرفت ازم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹