2777
2789
خصوصی حقوق بالاتردولتی خیلی کمهولی بعید میدونم بانک جمع بشه یا ورشکست بشهجلوشو میگیرن

سلام عزیزم خوبی والا منم گیج شدم موندم هی ملی ملت سینا کشاورزی همه رو که نمیشه شرکت کرد منابع بانک ملی واقعا زیاده واقعاااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزمخدا رو شکر قبول شدم.شما چطور؟

عزیزم ب نظرت کار بانک سخته؟؟

محاسبات پیچیده داره یا فقط همون نرم افزار بانکو یاد میدن حله؟؟؟

من رشتم زبان بود ولی تدریس دوس نداشتم میگم اگر یه ازمون بانک شرکت کنم و قبول بشم میترسم بمونم توش و از فشار کار خسته شم

راستی دعوت ب مصاحبع شدی؟؟؟

عزیزم ب نظرت کار بانک سخته؟؟محاسبات پیچیده داره یا فقط همون نرم افزار بانکو یاد میدن حله؟؟؟من رشتم ز ...

والا سخت که آره هست. ولی محاسباتی اینا نیست. دقت خیلی زیاد میخواد و خب بله آموزشم میدن. اگر مشکلی باشه که اصلا پذیرش نمیکنن از رشتتون عزیزم.

ولی خب فشار کاری اینا بله داره. ساعت کاریش بعضی وقتا تا بعد ازظهره. ولی مزایایی داره که ارزشش رو داره.

والا سخت که آره هست. ولی محاسباتی اینا نیست. دقت خیلی زیاد میخواد و خب بله آموزشم میدن. اگر مشکلی با ...

سینا رشته منو میخواد

دقیقا عین رفاه

حالا دو دلم بخونم براش یا نه

هی میگم اگه نتونم با اون سختی و فشار کارش کنار بیام چی یا رئیس شعبه و همکارام تاکسیک باشن😂😂