greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1985 عنوان کارمند بانک سینا داریم اینجاااا🫠 586 بازدید | 25 پست سوال داررررم 1404/07/13 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ش_ب_ن_م عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10035 الان سر کارن عزیزم عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
شایدیکروز عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1410 شاید یک روز به بانکای دولتی بیشتر فکر کنچون اونا استخدام رسمی دارن اما خصوصیا قراردادین
greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1985 به بانکای دولتی بیشتر فکر کنچون اونا استخدام رسمی دارن اما خصوصیا قراردادین خصوصا هم رسمی میکنن بعد از یه تایمیشما خودت کارمندی؟
شایدیکروز عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1410 خصوصا هم رسمی میکنن بعد از یه تایمیشما خودت کارمندی؟ به قول یکی از دوستان، بانک باشه کوفت باشه.قطعا خصوصی هم عالیه. ولی ملی هم آزمونش قراره برگزار بشه.نه عزیزم کاش بودم. منم دارم آزمون میدم فعلا.
greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1985 به قول یکی از دوستان، بانک باشه کوفت باشه.قطعا خصوصی هم عالیه. ولی ملی هم آزمونش قراره برگزار بشه.ن ... اره تو گروه اون پسره هستی که مشاوره میداد به بچه ها؟میگف بانک باشه کوفت باشه🤣🤣🤣
greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1985 به قول یکی از دوستان، بانک باشه کوفت باشه.قطعا خصوصی هم عالیه. ولی ملی هم آزمونش قراره برگزار بشه.ن ... الان منم واقعا گیجم یه سریا میگن سینا ب درد نخور و ورشکسته هس یه سریا میگن نهآدم تعجب میکنه از این همه تناقض بانکای دولتی هم قبول شدنش سخته کلی مفاد داره واسه تخصصی ولی سینا فقط عمومیاست
شایدیکروز عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1410 اره تو گروه اون پسره هستی که مشاوره میداد به بچه ها؟میگف بانک باشه کوفت باشه🤣🤣🤣 نمیدونم کدوم گروهو دقیقا میگی ولی تو یکی از همین گروهای استخدامی بانکا یکی میگفت و دیدم خیلی حق میگه😂😂😂😂حالا ملی قراره دفترچه بده و حدود ۲۰۰۰ تا میگیره. رفاه خیلی کم بوده ظرفیتش انگاری🥲
شایدیکروز عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1410 الان منم واقعا گیجم یه سریا میگن سینا ب درد نخور و ورشکسته هس یه سریا میگن نهآدم تعجب میکنه از این ه ... آره عزیزم خصوصیا هم ریسک ورشکستگی دارن هم اینکه قرادادشون اول فکر کنم سه ماهه است و بعد سالانه میشه.ولی قبول شدنشم خدایی زندگی آدمو عوض میکنه.دیگه دولتی بشه قبول شد که عالیه. ناامید نباش. واسه دولتی بخون.
greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1985 نمیدونم کدوم گروهو دقیقا میگی ولی تو یکی از همین گروهای استخدامی بانکا یکی میگفت و دیدم خیلی حق میگه ... من رفاه شرکت کردم ولی اماده نبودم اولین تجربم بود رفتم محک زدم خودمو
greengage مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1985 آره عزیزم خصوصیا هم ریسک ورشکستگی دارن هم اینکه قرادادشون اول فکر کنم سه ماهه است و بعد سالانه میشه. ... خصوصی حقوق بالاتردولتی خیلی کمهولی بعید میدونم بانک جمع بشه یا ورشکست بشهجلوشو میگیرن
شایدیکروز عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1410 من رفاه شرکت کردم ولی اماده نبودم اولین تجربم بود رفتم محک زدم خودمو رفاهو منم که خونده بودم و آماده بودم هم از قسمتای مطالعه شده نیاوردن و کلا عوض کردن سبکش رو نسبت به ۴۰۱ و ۴۰۲.ولی خوبه واقعا هرچی بیشتر شرکت کنی واسه بعدی آمادهتری.
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5263 دولتی رو میدونم با آزمونه و دوست خودم قبول شدولی خصوصی رو اطلاعی ندارمآزمونش چه جوریه؟