2777
2789
عنوان

فامیل پولدارمون رو با زن دومش دیدم

1874 بازدید | 70 پست

صبح داشتم میومدم سرکار ی جا رفتم قهوه بخرم یهو ی فامیل خیلی پولدارمون رو با ی دختر خانم هم سن دخترش دیدم نشسته بودن قهوه میخوردن و قربون صدقه ی هم میرفتن 

مرده نزدیک هفتاد چهار و پنج سالشه و خانمش هم سالمه فقط مثل این آقا سنش بالا رفته دیگه 

این آقا خیلی خیلی پولداره و دو سه سال پیش ما شنیدیم ی جا با خانمش تو جمع دعواش شده و خانمه تو جمع رفته چاقو اورده هی گفته اگه عقدش کنی خودمو میکشم دیگه فک میکردیم خانمه چرت و پرت گفته ک امروز دیدم نه بابا طفلی زنه تو پیری شوهرش فیلش یاد هندستون کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالاشایدهنوزدوست دخترش بوده

ازقدیم گفتن ازخودتون نزنید شوهرتون  پولدارشه چون پولدارشه احتمالی شلوارش دوتاشه هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا لعنتشون کنه واقعا

هم اقارو هم دختری ب اون سن رو ک میره با اقای متاهل فقط برای پول

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خانم اول سختیش میکشه دومی میاد کیفش و میبره

اره اصلا من یادمه بچه بودم اینا تو ی زیر زمین خونه ی مادر خانمه مینشستن تا زمانی ک آقاعه شغلش درست شد و وضعشون خوب شد کم کم 

حالاشایدهنوزدوست دخترش بودهازقدیم گفتن ازخودتون نزنید شوهرتون پولدارشه چون پولدارشه احتمالی شلوارش ...

دقیقا باید کنارش فقط ب خودت برسی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالاشایدهنوزدوست دخترش بودهازقدیم گفتن ازخودتون نزنید شوهرتون پولدارشه چون پولدارشه احتمالی شلوارش ...

حالا فرقی نداره ب نظرم .در هر صورت لعنت ب مردی ک اینجوری ی زن بمونه ب پاش و اینکارو بکنه

خانم اول سختیش میکشه دومی میاد کیفش و میبره

و واقعا ظلمه

خاک تو سرش واقعا سختیش واسه زن اولش بوده. میگن زنی که خرج داره ارج دارها باید انقدر خرج میکرد مه نتو ...

اره واقعا 

تا جوون بود خوب بوده بنده خدا از وقتی شکسته شده همش حرفش تو فامیل بود ک شوهرش باهاش همراه نمیشه