2777
2789
عنوان

فامیل پولدارمون رو با زن دومش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سر زنه و بچهاش ......اونکه دیگه اب ازسرش گذشته، مطمئنن برای آبرو بچهاش و اموالش میگفته ، مهم اون پیرمرده که گند زده به عاقبت خودش، گند زده ب محبتی ک میتونست توی دل بچهاش بکاره و نکاشت و بجاش نفرت کاشت، اون اموالیه ک باسختی وامیدبه دست اوردن و یه نفرشبیه دزد ازراه میرسه میبره ،اون عزت و احترامی که بین ادمها دیگه ازبین میره وهمه به چشم هول نگاهش میکنن .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

همه اینا فقط بخاطر بی پولی و بیکاری نسل جدیده ، که نمیتونم ازدواج کنن، دخترا هم دنبال آدمای پولدار میرن ، به سن و سال و زن اولشم فک نمیکنن

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

ی طنزی بود تو اینستا دیده بودم

ک میگفت دخترای عزیز یکم رعایت کنید کمتر از شوگراتون بکنید بخدا تو یخچال هیچی نداریم بزارید بابامون دو کیلوام‌براما میوه بگیره

ببین چقدر زیاد شده ک اینجوری راجبش حرف میزنن..

یادمه ۱۰،۱۲ سال پیش یکی از هم کلاسیا شوگر زده بود ،مرده بخاطر دختره زن و دوتا بچشو انداخت بیرون

دختره ام ی سری از پولای مرده رو بالا کشید با دوست پسرش ازدواج کرد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

و واقعا ظلمه

از ظلم بالاتر به نظر من  50 سال که تو این زندگی بودی مثل فیلم میاد جلوی چشمت و به سادگی و حماقت خود تاسف میخوری  

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

ی طنزی بود تو اینستا دیده بودمک میگفت دخترای عزیز یکم رعایت کنید کمتر از شوگراتون بکنید بخدا تو یخچا ...

دقیقا همین شده

شوگر شده راه ترقی بعضیا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از ظلم بالاتر به نظر من 50 سال که تو این زندگی بودی مثل فیلم میاد جلوی چشمت و به سادگی و حماقت خود ...

بدیش اینه ک کاری نمیتونی کنی دیگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میگن پول زیادی هم خوب نیست 

عمر و جوونی اون زن رفت تو زندگی با اون مرد

اون زن شاید خرج نکرد تا مردش به جایی برسه حالا هم که پولدارش کرد اول صبحی مرده با زن دوم بیرونه 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

خاک تو سرش واقعا سختیش واسه زن اولش بوده. میگن زنی که خرج داره ارج دارها باید انقدر خرج میکرد مه نتو ...

والا من که  اصلا به هیچ مردی اعتماد ندارم ،شوهر خودم خاعن از اب در اومد، همیشه گوشه ذهنم هست که احتمال داره یه روزی دوباره گند کاراش در بیاد ... 

دقیقا همین شدهشوگر شده راه ترقی بعضیا

شوگر ددی یکی از دخترای محلمون براش ی ارایشگاه زد بیا و ببین

مرده انقد پیره دو روز دیگه عصا لازمه بی ناموس

دختره ی ..... ۲۶،۷ سالشه