منمدست و پا شکسته یه همچین چیزی شنیدم که نباید اون چیزی ک زده ب نامت رو نگه داری بفروش یه وسیله یا چیز دیگه بگیر.مثلا ماشین زد ب نامت بفروشش طلا کن دیگه نمیتونه پس بگیره.خدایا ما رو نجات بده از این قوانین مسخره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هبه یعنی هدیه و بله میشه هدیه رو پس گرفت ولی خب اونجوریم ک میگن پروسش برای پس گیری راحتو بی دردسر نیست
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
منمدست و پا شکسته یه همچین چیزی شنیدم که نباید اون چیزی ک زده ب نامت رو نگه داری بفروش یه وسیله یا ...
نه فقط برای طلا این روش جوابه
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
الهی آمینخدا میدونه من پارسال ۶۰گرم اینجورا طلا ب قیمت هرگرم ۳_۴تومن طلافروختمخونه خریدیم الان نشست ...
پول فروش طلا ریختی به حساب فروشنده خونه یا همسرت؟
خب ینی میتونه خونه ای ک بنامم زده رو پس بگیره یا نه؟
در بعصی موارد اره
در کل نه قاصیا خبره و زرنگ شدن این روش جواب نمیده دیگه
ببین مثلا ما ی خونه خریدیم سه دنگش ازاول ب نام من بوده سه دونگش همسرم این میشه هبه؟یا نه اگر خدایین ...
اگه انتقال سند از یه نفر عیر شوهرت به شما باشه ، نه دیگه هبه نیست،این مدلی شریکی خرید کردیدولی قبلا شنیده بودم بری خرید طلا اگر مشخص بشه از شماره کارت مرد خریدشده و پولو مرد داده باز میتونه طلا رو پس بگیره ،خونه رو دقیق نمیدونم ولی نود و نه درصد خاطرت جمع باشه چون خونه به نان خودش نبوده دیگه نمیتونه ازت پس بگیره