2821
2789
عنوان

ی چیزایی ادم‌میشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 43 پست
ی مقدارش برا عروسیم بود ی مقدارشم جای اینکه برم ولخرجی کنم از نفقه ای ک شوهرم بهم میداد خریدم آخه زن ...

خداروشکر عزیزم من باسوادم آگاه و باتجربه یه نوجوان ۱۶ ساله نیستم که شما بخوای همجنس بودن رو بهم یادآوری کنی چشمم توی این سن از مال دنیا سیره به خاطر همین تمام دنیا رو بهم بدن به خاطر مال که بی ارزشترینه پیشم حق رو ناحق نمیکنم نمیدونم چندسالته ولی خواهرانه یا شاید مادرانه زیر پستت نظرم رو نوشتم اگه نظر من رو نمیپسندی نباید اینطور جبهه بگیری بالاخره به تعداد آدمهای روی زمین نظرات متفاوتی وجود داره 

خداروشکر عزیزم من باسوادم آگاه و باتجربه یه نوجوان ۱۶ ساله نیستم که شما بخوای همجنس بودن رو بهم یادآ ...

خداروشکر ولی ی جوری طرف اقایون رو میگیرید ک‌انگار ادم ندونه فکر میکنه اقا هستید

شما ک خانم هستید برای زندگیتون همسرتون بچتون زحمت نکشیدید؟عمروو جوونیتون رو نزاشتید؟مرد هرکاری دلش خواست بکنه اما زن بگه اینا رو از پول خودت خریدم بفرما نمیشه ک اینجوری 

اینم‌ناحقیه منم میتونستم با پولایی ک از شوهرم میگیرم برم با دوستام عشق و حال و تفریح ولی همه خوشیا رو گذاشتم کنار رفتم طلا خریدم ک بعدش بتونم خونه دار شم بماند ک ی نارویی هم‌شوهرم وخانوادش بهم‌زدن سرهمین خونه و مهریه ولی خب کاری نمیتونستم کنم دگ کار از کار گذشته بود

کارای اقایون گل و بلبله ولی نوبت ب خانما ک میرسه میشه ناحقی؟اصلا حق چیه؟ کی مشخص میکنه چی حقه چی ناحقیه؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خداروشکر ولی ی جوری طرف اقایون رو میگیرید ک‌انگار ادم ندونه فکر میکنه اقا هستیدشما ک خانم هستید برای ...

درسته من شاید قضیه رو نسبت به شوهر خودم سنجیدم و شما نسبت به نارویی که از شوهرت و خانوادش خوردی، شوهر من هرچی که میخره به نام من میزنه تمام درآمدش هم با منه حتی توی همه این سالها که با هم هستیم نشده یه جفت جوراب واسه خودش بخره و تمام این کارا رو بدون اینکه حتی یکبار ازش خواسته باشم انجام داده 

یعنی دقیقا عین قردادی که برای فروش تنظیم میکنن یه مبلغی رد و بدل بشه که شما خونه رو از همسرتون خریدی ...

خونه رو ب زور بنامم زد ینی حالا میاد قرارداد ببنده🤦‍♀️محاله

درسته من شاید قضیه رو نسبت به شوهر خودم سنجیدم و شما نسبت به نارویی که از شوهرت و خانوادش خوردی، شوه ...

خداروشکر کنید ک همسرتون حداقل اینجوری بهتون نارو نزده امیدوارم همیشه باهم خوش باشید

خونه رو ب زور بنامم زد ینی حالا میاد قرارداد ببنده🤦‍♀️محاله

حالا شما بهش چیزی یاد ندید😅

انشالله سر در نمیاره اگرم روزی خواست پس بگیره مهرتو بزار اجرا

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

حالا شما بهش چیزی یاد ندید😅انشالله سر در نمیاره اگرم روزی خواست پس بگیره مهرتو بزار اجرا

ن چیزی‌نمیگم اون خودش بهترشو بلده😄

ن چیزی‌نمیگم اون خودش بهترشو بلده😄

خلاصه که مهرتو میتونی اجرا به طور قانونی خونه رو ازش بگیری😂

ولی نکن اگه مشکلی ندارین باهم زندگیتونو در قالب آرامش پیش ببرید دور از جون آدم ماله دنیارو نمیتونه با خودش ببره

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

خلاصه که مهرتو میتونی اجرا به طور قانونی خونه رو ازش بگیری😂ولی نکن اگه مشکلی ندارین باهم زندگیتونو ...

ن کاریش ندارم😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز