ولی من خودم اینکارو نمیکنم عمرمو تو زندگیش گذاشتم جوونیمو بچشو بزرگ کردم بنظرم این کمترین کاریه کمی ...
مهریت رو بگیر روی اون ۳ دنگ خونه حساب نکن چون پولی رد و بدل نشده راحت میتونه دو نفر بیاره دادگاه قسم بخورن عزیزم که خونه مال شما نیست البته انشالله همیشه زندگیتون پایدار باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین مثلا ما ی خونه خریدیم سه دنگش ازاول ب نام من بوده سه دونگش همسرم این میشه هبه؟یا نه اگر خدایین ...
اگر تبدیل به چیز دیگه ای بشه نمیتونه پس بگیره، همچنین اگر مقداری از پول از حساب شما به فروشنده ی خونه منتقل شده باشه نمیتونه پس بگیره و اینکه اثبات هبه راحت هم نیست خیلی استرس نگیرید
ی مقدارش برا عروسیم بود ی مقدارشم جای اینکه برم ولخرجی کنم از نفقه ای ک شوهرم بهم میداد خریدم آخه زن باید از شوهرش خرجی بگیره و ازاده ک هرجا دلش میخواد خرج کنه اگر نمیدونستی بدون و اگر خانمهستی پشت هم جنست دربیا و باور کنید ک اگر شمام پشت هم جنست درنیای هیچ اتفاق بدی نمی افته فقط خودتون در دنیای برده داری زنان میشید ی طعمه