2777
2789
عنوان

وقتایی که آب ندارید چطوری میرید دستشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 46 پست
دبه بطری پر کنید بذارید فامیلی آشنایی جایی ندارید قطع نشده باشه برید بگیرید؟

بطری آب پر میکنیم فکر نمیکردم امشبو قطع کنن

هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه

عزیزم گفتم ۴ ماهه شبا آب و قطع میکنن

روز ها برو دشوری 😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آبتون شبا میره یا ضعیف میشه تا شب همه کاراتونو انجام بدین.ظرف شستن. حموم رفتن. واسه دسشویی هم چند تا دبه پر کنید ذخیره دیگه چارمون چیه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

فکر نمیکردم امروز و قطع کنن

همیشع اب ذخیره کنین که غافلگیر نشین 

یعنی الان اصلن تو خونه اب نیست تو دبه ایی ، سطلی چیزی؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خیلی کمک کرد مرسی

😁👌🙈

دبه آب کنین بذارین 

افتابه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اگه آبتون شبا میره یا ضعیف میشه تا شب همه کاراتونو انجام بدین.ظرف شستن. حموم رفتن. واسه دسشویی هم چن ...

کلا کنار نمیام من شب باید ۳ بار برم دستشویی الان امشب خوابم نمیبره یکعالمه فوحش میدم تا ۲ روز

همیشع اب ذخیره کنین که غافلگیر نشین یعنی الان اصلن تو خونه اب نیست تو دبه ایی ، سطلی چیزی؟؟

یکوچلو آب مونده بود کامل نتونستم دستشویی کنم