2777
2789

منو شوهرم هیچ چیز پنهونی بینمون نیست همیشه همه چیزو بهم میگیم، من از شهر شوهرم نیستم 

من اصلا ازون دخترایی نیستم که حرفی بی ربط به اون 

شرایط بزنم فقط درمورد جنس لباسا و اینا پرسیدم مثل همه، وقتی کارت کشید گفت خانم فلانی با فلانیا فامیل نیستین گفتم نه، بعد گفتم من از اینجا نیستم از فلان شهرم گفت شما مردمی خونگرمین گفتم خوبی از خودتونه محترمانه سرم پایین، گفت ما اینجا سه تا شعبه داریم مشهد هم دوتا ویلا لباس داریم، یعنی منظورش بی شرمانه بود؟ 

بخدا دارم میمیرم 😭😭من نمیتونم اینو ار شوهرم پنهون کنم 

بگم هم میزنه فکو پوز یارو رو میاره پایین تازه اونم خبر نداشت که برای خودش رفتم اونجا چون میخواستم یهو بهش بدم خوشحال شه نمیدونم چیکار کنم اصن نمیدونم پیشنهادش بد بود یا چی کمکم کنین🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست همچیوتعریف کنیدپنهونکاری نیست بعدم گفته سه تاشعبه دارن این کجاش بده؟؟  همه مغازه های شعبه دارن ادرس شعبه هاشونم میدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اولا اینکه اون طرف لاشی بوده شما چرا حالت بده؟! شما که کار بدی نکردی 

دوما اینکه الان به شوهرت نگو، بذار ی مدت بگذره بعد اگر خواستی بگو، اقلا بعد چند روز شاید نخواستی بگی

من موافق نیستم که چیزی از شوهرت پنهون کنی اما همه چیو هم نباید بگی بابت آرامش و آسایش زندگی خودت نباید همه چیو بگی