mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17942 عنوان خانم ها بیاید 33 بازدید | 3 پست بچه ها من یه روز پریودم عقب افتاده واقعا تو عذاب ام آنقدر شکمم باد کرده حالم بده روحیه ام داغون پریود نمیشم بخدا دیونه شدم از pmsبگید چیکار کنم بشم راحت شم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1404/08/05 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 6816 تا دوسه روز جلو عقب افتادنش معمولا عادیهحنا بزار رو سر خصوصا قسمت ملاجداروی ابهلداروی مرسینتاپیکمو بخون با درمانگر مجرب مشورت کن
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17942 تا دوسه روز جلو عقب افتادنش معمولا عادیهحنا بزار رو سر خصوصا قسمت ملاجداروی ابهلداروی مرسینتاپیکمو ب ... من زخم رحم داشتم بعد ماه پیش پماد رویال بوعلی استفاده کردم دوماه پیش خودکار ده رو جلو انداختم ممکنه دوره پریودم بعد مصرف این پماد مرتب بشه؟ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 6816 من زخم رحم داشتم بعد ماه پیش پماد رویال بوعلی استفاده کردم دوماه پیش خودکار ده رو جلو انداختم ممکنه ... نمیدونم درمورد این پماد اطلاعی ندارمبرا زخم رحم طب اسلامی یه دارویی داره به نام زخم رحم فکرکنم پودری هست و با سرکه طبیعی انگور قاطی میکنن دقیق نمیدونماگه دیدی بهتر نشدی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن داروهاش عالیه