2777
2789
عنوان

کاش خدا کمک کنه

27 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر 

راستش میخام هم یکم درد دل کنم هم این تایپیک رو بزارم شاید یکی تونست وسیله ای بشه توسط خدا که مشکلم حل بشه خدارو چه دیدی شاید یه نفر فرشته نجات من از این برزخ شد

۵ ساله ازدواج کردم همسرم ۳۳ سالشه کلی بخاطر سربازیش معطل شدیم بعد سربازی هم کار خاصی گیرش نیومد اسنپ کار میکرد بعدش رفت دنبال کار تا اینکه پدرش یکی از دوستاش یه کاری برای همسرم پیدا کرد و الان دوسالی هست مشغوله همسرم ارشد مهندسی صنایع داره هروز و هرشب کل استخدامی ها و کانال هارو زیر و رو میکنه ولی هیچ کاری گیرش نمیاد اینجایی که هست با یه کارگر سیکلی کارش هیچ فرقی نداره چرا باید یه ادم ارشد صنایع اینجوری باشه اونم تو این سن .درسته کار زحمت داره ماهیتش اما بدیش اینه اونجا قدرشناس نیستن حقوق رو مرتب نمیدن تازه مگه چنده حقوقش نهایت ماهیی ۱۰ تومن شمابه من بگید کسی که کلی قرض قله داره و ماهیی ۵ تومن اجاره باید بده خرج های خود خونه هم به کنار خرج دانشگاه من خرج هزار تا چیز چیکار باید کنه با ۱۰ تومان چندین ماهه همسرم گوشت نخریده هروز حیرونم چی درست کنم ناهار و شام همش بدون گوشت همش سرردی ...مایی که دلمون بچه میخاد دکتر رفتیم دارو داده هرلحظه که دارو گیاهیا داره میره تموم شه عزا میگیرم که آخ چه کنم پول دارو نداره نمیخره الکی روند درمان بد میشه 

دیگه خسته شدم واقعا کاش یکی از همین جمع نی نی ساتی ها میتونست کمک کنه بهمون یه کاری اگر سراغ داره که مربوط به صنایع باشه و به درد همسرم بخوره بتونیم حداقلی لااقل داشته باشیم پدر من سواد انچنانی نداشت ولی هیچ وقت انقدر نداری نچشیده بودم که حتی گوشت و مواد غذایی هم عاجز بشه بخره

تازه این ماه گفت همسرم صفرم هیچی نمیتونم بخرم ...

نمیدونم چه کنم تروخدا اگر کسی میشناسید تو شهر یزد بتونه کمک کنه همسرم یه کار خوب داشته باشه که آموزش هم بدن و واقعا به رشته همسرم مربوط باشه  ممنون میشم بگید 

خیلی آخه زحمت کشیده 

کلی دعاتون میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از انژی مثبتت عزیزم

😂من بدبخت چی بگم شوهر خنگم ۲ ملیارد ازش کلاهبرداری کردن....ولی گفتم بی خیال غصه خوردن بی فایدس

ولی عبرت شد ...حالا من شوهرمو دلداری میدادم گفتم سکته نکنه...اسی توکل بر خدا کن ..وضعیت همیشه اینجوری نمیمونه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

😂من بدبخت چی بگم شوهر خنگم ۲ ملیارد ازش کلاهبرداری کردن....ولی گفتم بی خیال غصه خوردن بی فایدسولی ع ...

چه همسر خوبی 

نمیدونم شاید من خیلی ضعیف شدم ولی واقعا شرایط فشرده ای هست

چه همسر خوبی نمیدونم شاید من خیلی ضعیف شدم ولی واقعا شرایط فشرده ای هست

فکر نکن ..فکر زیاد باعث میشه ذهنت آشفته بشع

برمامه ریزی کن یکم سختی بده انشالله میگذره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲