2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 92 پست
به سلامتی واقعا خوشحال شدم براتون که شرایط مثل من رو داشتید و به خواسته دلتون رسید💞👋 ممنون که دعام ...

ممنون عزیزم ایشاالله شمام ب خواستت میرسی،از امام رضا بخواه ،خیلی حااجت میده من رفتم مشهد دعا کردم با اینکه میدونسم شوهرم بچه نمیخوادا ماه بعدش زد و این اتفاق افتاد امام رضا حاجتمو داد🤦‍♀️🥲🥲🙊🙊

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ایشاالله شمام ب خواستت میرسی،از امام رضا بخواه ،خیلی حااجت میده من رفتم مشهد دعا کردم با ...

منم مشهد بودم ماه پیش 

اول از خدا خواستم شوهرم اخلاقش خوب شه و....

بعد بچه بهم بده 

امام رضا جانم💔

من کل اون دورانو در حال طراحی عروسک بودم

بعد که موج حملات موشکی ایران شروع میشد با همسرم میرفتیم دور میدون انقلاب، زیر فعالیت‌های پدافند بللللننند مرگ بر اسرائیل میگفتم که بچم از اول وطن‌پرست بار بیاد

صداوسیما هم باهامون مصاحبه کرد

تو اون جمعیت کلی خانوما میخندیدن که شما دو نفسه‌ای پس دو حنجره‌ای داد میزنی :)))))

یکی از خانوما بهم میگفت بگو ویارت چیه دلم میخواد باهات ارتباط داشته باشم ببینم بچه‌ای که مامانش انقدر شجاع و وطن‌پرسته چه شکلی میشه (البته ببخشیدا اون میگفت، تعریف از خود نباشه)

منم گفتم من فقط یک ویار دارم اونم موشک زدن به کشوری که جرات کرده به ایرانم حمله کنه، اونا هم میگفتن به افتخار سردار آینده😂

جدا از غم از دست دادن هموطنام که خیییلیییی بابتش گریه میکردم جز حس عصبانیت از اینکه جرات کردن به ایران حمله کنن حسی نداشتم

هیچوقت این روی خودمو کشف نکرده بودم ولی واقعا من یلی بیمه ، من جنگی بیمه، من گنگستر بیمه😂😂

من کل اون دورانو در حال طراحی عروسک بودمبعد که موج حملات موشکی ایران شروع میشد با همسرم میرفتیم دور ...

😃😃😃😃😃 جالب بود 

بزنم گوگل مصاحبه تونو میاره؟؟, کنجکاو شدم ببینمتون

😃😃😃😃😃 جالب بود بزنم گوگل مصاحبه تونو میاره؟؟, کنجکاو شدم ببینمتون

مصاحبه روز اول جنگ بعد از موج اول پاسخ ایران بود

ما همون موقع تو تلوزیون میدیدیم چون اولین مصاحبه مردمی بود شیشصدبار نشون میدادن

اگر تو اپ تلوبیون قسمت آرشیو بگردید حتما هست بیشتر همسرم صحبت کردن پیراهن آستین کوتاه سبز تنشونه،سوزن تو انبار کاه اگر پیدا کردید😁