2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 92 پست
[QUOTE=397396624]ن عزیزم قربونت برم،شما دوتا دختر داریَ؟[/Qقربانت خدا نکنه بله.

منم دوتا دختر دارم ،خدا  بهم ی نینی داد ، خیلی دلم میخواست پسر داشتنم تجربه کنم ولی شوهرم ب هیچ صراطی مستقیم نبود،تا اینکه خدا خواسته شد ،پستت و خوندم ایشالله خدا ی پسر خوشگل بهت بده ،خیلی حس خوبیه من شماو الان درک میکنم،

من جاریام همشون پسر داشتن ففط من دوتا دختر داشتم گاهی ی چیزایی میگفتن من ناراحت میشدم شایدم خیلی حساس بودم ولی الان دیگه چیزی نمیگن ،یعنی دیگه نمیتونن بگن

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دوتا دختر دارم ،خدا بهم ی نینی داد ، خیلی دلم میخواست پسر داشتنم تجربه کنم ولی شوهرم ب هیچ صراط ...

آره حرف اطرافیان هست 

منم قصه زیاد دارم سر بچه دار شدنم که خب اینجا جایش نیست چقدر غصه خوردم. اما یک تار موی بچه هامو به دنیا و آخرت نمی‌دم...

اما اگه خدا بازم یه هدیه بهم بده اونی که دوست دارم واقعا سپاسگزار میشم البته که دخترم داد برام فرقی نمیکنه نوکری شو میکنم. من تلاشمو دارم میکنم اول آی وی اف کردم نشد. الآنم دنبال دکتر برای رژیم غذایی هستم... باز هرچی خدا بخواد اما شوهرم اینقدر ایمانش قوی نیست ، من دوست ندارم چیز بروز از خدا بگیرم هرچی خدا بخواد واقعا از ته دلم میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا دختر دارم ،خدا بهم ی نینی داد ، خیلی دلم میخواست پسر داشتنم تجربه کنم ولی شوهرم ب هیچ صراط ...

خدا بچه هاتونو حفظ کنه.

خدا خواسته بود یا خودتون رژیم خاصی گرفتین

خدا بچه هاتونو حفظ کنه.خدا خواسته بود یا خودتون رژیم خاصی گرفتین

ممنون عزیزم خدا بچه های شمارو هم حفظ کنه،خدا خواسته بود عزیزم ی بار فقط اشتباه کردیم اونم گرغت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره حرف اطرافیان هست منم قصه زیاد دارم سر بچه دار شدنم که خب اینجا جایش نیست چقدر غصه خوردم. اما یک ...

واقعا برای مادر فرقی نمیکنه جنسیت بچش چی باشه ولی دوستداره هر دورو تجربه کنه،منو ک خیلی اذیت کردن سر دختر دومم من خوشحال بودم ک دخترام مونس دارن ولی اطرافیان فقط زر میزدن و اعصابمو خراب میکردن خدا ازشون نگذره بارداریمو زهرم کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا برای مادر فرقی نمیکنه جنسیت بچش چی باشه ولی دوستداره هر دورو تجربه کنه،منو ک خیلی اذیت کردن سر ...

من شوهرم به من زهر کرد تا اطرافیان.

هزارتا خوبی هم بکنه 

باز نمیتونم فراموش کنم

اره ب این نتیجه رسیدم اگه خدا برات بخواد بددن هیچ کاری و هیچ سختی بهت میده،بسپار بخدا

توکل به خدا. 

من دوست دارم دختراموخدا حفظش کنه عاقبت به خیر شن. 

اگه صلاح دید یک داداشی هم داشته باشند که اونم سالم و صالح و عاقبت به خیر باشه

من شوهرم به من زهر کرد تا اطرافیان.هزارتا خوبی هم بکنه باز نمیتونم فراموش کنم

اره ادم تووی دوران حساس هیچ وفت بدی هارو یادش نمیره ،مخصوصا توی بارداری،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل به خدا. من دوست دارم دختراموخدا حفظش کنه عاقبت به خیر شن. اگه صلاح دید یک داداشی هم داشته باشند ...

.

ایشالله عزیزم ب خواسته دلت برسی برات دعا میکنم نینی منم ماه دیگه این موقع ب دنیا میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تاره شوهرمم یکمی مشکل ببخشید ببخشید نعوذ هم داره ،با این اوصاف من باید دختر میشد بچم

من که می‌خوام رژیم رو شروع کنم واقعا ته دلم میگم به این چیزا نیست گرمی بخور و زن اینجور باشه و مرد اونجور باید باشه شاید کمک کننده باشه اما آخرسر خداست که باید بخواد

.ایشالله عزیزم ب خواسته دلت برسی برات دعا میکنم نینی منم ماه دیگه این موقع ب دنیا میاد

به سلامتی واقعا خوشحال شدم براتون که شرایط مثل من رو داشتید و به خواسته دلتون رسید💞👋 ممنون که دعام کردین 

من که می‌خوام رژیم رو شروع کنم واقعا ته دلم میگم به این چیزا نیست گرمی بخور و زن اینجور باشه و مرد ا ...

اره دقیقاا ،اگه تو تقدیرت باشه مطمئن باش بهش میرسی حتی اگه رژیمم نگیری،

من برم بخوابم دیگه شبت بخیر😘🌺🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40