منم دوتا دختر دارم ،خدا بهم ی نینی داد ، خیلی دلم میخواست پسر داشتنم تجربه کنم ولی شوهرم ب هیچ صراطی مستقیم نبود،تا اینکه خدا خواسته شد ،پستت و خوندم ایشالله خدا ی پسر خوشگل بهت بده ،خیلی حس خوبیه من شماو الان درک میکنم،
من جاریام همشون پسر داشتن ففط من دوتا دختر داشتم گاهی ی چیزایی میگفتن من ناراحت میشدم شایدم خیلی حساس بودم ولی الان دیگه چیزی نمیگن ،یعنی دیگه نمیتونن بگن
منم دوتا دختر دارم ،خدا بهم ی نینی داد ، خیلی دلم میخواست پسر داشتنم تجربه کنم ولی شوهرم ب هیچ صراط ...
آره حرف اطرافیان هست
منم قصه زیاد دارم سر بچه دار شدنم که خب اینجا جایش نیست چقدر غصه خوردم. اما یک تار موی بچه هامو به دنیا و آخرت نمیدم...
اما اگه خدا بازم یه هدیه بهم بده اونی که دوست دارم واقعا سپاسگزار میشم البته که دخترم داد برام فرقی نمیکنه نوکری شو میکنم. من تلاشمو دارم میکنم اول آی وی اف کردم نشد. الآنم دنبال دکتر برای رژیم غذایی هستم... باز هرچی خدا بخواد اما شوهرم اینقدر ایمانش قوی نیست ، من دوست ندارم چیز بروز از خدا بگیرم هرچی خدا بخواد واقعا از ته دلم میگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره حرف اطرافیان هست منم قصه زیاد دارم سر بچه دار شدنم که خب اینجا جایش نیست چقدر غصه خوردم. اما یک ...
واقعا برای مادر فرقی نمیکنه جنسیت بچش چی باشه ولی دوستداره هر دورو تجربه کنه،منو ک خیلی اذیت کردن سر دختر دومم من خوشحال بودم ک دخترام مونس دارن ولی اطرافیان فقط زر میزدن و اعصابمو خراب میکردن خدا ازشون نگذره بارداریمو زهرم کردن
من تاره شوهرمم یکمی مشکل ببخشید ببخشید نعوذ هم داره ،با این اوصاف من باید دختر میشد بچم
من که میخوام رژیم رو شروع کنم واقعا ته دلم میگم به این چیزا نیست گرمی بخور و زن اینجور باشه و مرد اونجور باید باشه شاید کمک کننده باشه اما آخرسر خداست که باید بخواد