2777
2789
عنوان

تورو قرآن بیاین

44 بازدید | 2 پست

سلام خانوما ...اگه شما هرچی دارین خواهر متاهلتون هربار از یه چیزیتون خوشش بیاد مثلا  یه بار گردنبند ،لباس ،شال ،کفش ،مانتو ،تاحالا شده بگن بده به ما ؟؟

من یه خواهر دارم متاهل همیشه از همه چیزای خوشش میاد و هربار میگه اینو بده به من ...

قبلا میدادم الان دیگه بزرگ تر شدم نمی‌دم میگه تو خیلی بدی و نمی‌دونستم اینجوری هستی ...

مثلا میرم خونشون یهو خودش می‌ره یه چیزی که مال خودشه و استفادش کرده حالا نمیه تازس.میاره میگه اینو ببر و منم میگم نمی‌خوام بزار برات خودت میگه نه ببر ما خواهریم و فلان ...حالا دقت کردم بعد اینکه سرخود می‌ره یک چیزی از وسایل هاشو که تازه هم نیست بهم میده بعد یه مدت میاد خونمون ازم ی چیزی میخواد ...

چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.