2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید

737 بازدید | 64 پست

دائم قهر میکنه

همیشه من میرفتم سمتش 

اینسری دیگه محلش ندادم الان دو سه هفته ست که قهر کرده

چند ماهه عقدیم

میترسم بدتر بشه و نتونم تحمل کنم

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اَه حالم بهم خوردواسه چی ازدواج کرده حالا؟؟

عاشقم بود و هست

ولی با این اخلاقش که از باباش یاد گرفته هم خودسو آزار میده هم منو

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

عاشقم بود و هستولی با این اخلاقش که از باباش یاد گرفته هم خودسو آزار میده هم منو

خخخخ عاشقت بود؟؟

مگه آدم عاشق اینجوری میکنه اگه از چیزی ناراحت بشه یا بهش بربخوره فوقش یکی دو روز باهات حرف نمیزنه و فوری برمیگرده پیشت

خودشیفته قلق و درمان خاصی نداره کسی که باهاشون زندگی می کنه می فهمه

چون فقط بداخلاق نیست که با مهر و عشق و دلبری رام بشه

فقط عصبی و طلبکار نیست که طرف سکوت کنه و مشکل حل بشه

فقط بدذات نیست که بشه با مشغول شدن به زندگی و سربه سرش نذاشتن از ترکشاش در امان بود

اون یه مجموعه ای از رذایل رو داره که اونا رو در بقیه می بینه

خودخواه،پررو،خسیس،کم توجه به نزدیکانش و برعکس اهل دلبری و خوب جلوه دادن جلوی بقیه،اهل خیانت به شکلهای مختلف، اهل بازیهای روانی و عصبانی کردن،تصورشون از زن کنه ایه که بهشون چسبیده، تحقیر و توهینهای بی اساس، مقصر جلوه دادن دیگری و مظلوم نمایی،اهل ریاکاری و دلسوزی برای غریبه ها،اهل انتقادهای کوبنده و سرکوبگر، بی اهمیت و سرد تو مسائل زن و شوهری از جمله محبت،توجه ،دلسوزی و رابطه جن.سی اهل قهرهای الکی و دعواهای زرگری و زورگو حرف باید حرف خودشون باشه،متکبر،مدام حرف طلاق زدن،تلاشی برای بهبود روابط نکردن، توقعات بیجا از طرف مقابل، انگ بیمار روانی بهت چسبوندن،تحت فشار قرار دادن طرف که بگه مهرم حلال جونم آزاد،تو را از چشم بقیه انداختن و خوب نشون دادن خودشون،مدام تکرار میکنن ما به درد همدیگه نمیخوریم، بلاک کردن های متمادی همسر و نزدیکان،اولویت اول قراردادن هرچیزی جز شما از جمله کار و غریبه ها، تلاش برای جدایی از جمله جدا خوابیدن در یک کلام هیولا هستند...تنها راهش دوری و دوری و عدم وابستگی بهشون ، کار کردن و مشغول بودن هست و اگه توانشو داری که جدایی و خلاص کردن روح و جسمت از یک محیط سمی و آدم الوده روانیه