2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 64 پست
اره واسه همین میگم ارزششو نداره ، جدا شه بهتره من بعد از ۷ سال تونستم اصلاحش کنم اونم هنوز قهر میکنه ...

قهراش بی دلیل یا با دلیله؟

خودش آشتی میکنه یا شما پیشقدم میشی؟

تو بقیه مسائل زندگی چطوریه؟

ببخشید سوالام زیاد شد😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دوران عقد چند هفته واقعا زیاده .مطمئنی که مقصر تو نیستی یا اخلاق بدی نداری که صبرش تموم شده باش ...

کلا عادت به قهر داره

باباش همینجوریه

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

یعنی با مشاوره بهتر نمیشه؟ ببین خصلتای خوب هم دارهمثلا اهل حرام و حلاله، چشم پاکه، وقتی قهر نیستیم خ ...

ببین عزیزم هیچکدوم از کاربرهای اینجا توی زندگی تو نیستن و شناختی از شوهرت ندارن خودت شوهرتو بهتر میشناسی خودت تصمیم بگیر باهاش حرف بزن بگو خودتو اصلاح کن بهش بازم فرصت بده اگر درست نشد اونوقت تصمیم بگیر اینجا میگن فوری طلاق اگر طلاق هم بگیری معلوم نیست نفر بعدی چه عیبی داشته باشه هیچ کس کامل نیست

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
با مشاوره امیدی هست؟ چون خونه خودمونم نمیتونم اخلاقای مامانم تحمل کنم

باید هم تنها بری هم با خودش .

آره خیلی کمک تون میکنه .

بعدم باهاش اتمام حجت کن .بگو یا این اخلاقتو کنار بزار یا اینکه یه تصمیم جدی بگیریم واسه رابطه مون .

بعدم اصلا پیش قدم نشو واسه آشتی .

بزار خودش بیاد برای آشتی .اینجور آدمها میگن هر چقدرم قهر کنیم طرف میاد منت کشی .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

قهراش بی دلیل یا با دلیله؟خودش آشتی میکنه یا شما پیشقدم میشی؟تو بقیه مسائل زندگی چطوریه؟ببخشید سوالا ...

سر چیزای کوچیک حساسیت نشون میده

بعضی وقتا خودش پیش قدم میشه ولی خیلی وقتا نه

الانم میگه اگه منو میخوای مهریه رو ببخش 

قهراش بی دلیل یا با دلیله؟خودش آشتی میکنه یا شما پیشقدم میشی؟تو بقیه مسائل زندگی چطوریه؟ببخشید سوالا ...

تو همه چیز خوبه ، دست و دلبازه مهربونه هوامو داره ، وقتی یه کم حالم خوب نیست مثل پروانه دورم میچرخه حتی به پدذومادرمم کمک میکنه مثل پسر ، مسئولیت پذیره ولی قهر کنه میشه یه ادم حال بهم زن 

کافیه یه چیزی به مذاقش خوش نیاد قهر میکنه سریع، اصلا بلد نیست مشکلو حل کنه  قبلا تا نمیرفتم آشتی خودشم ۱ ماه میشد نمیومد ولی الان محل سگ نمیذارم بهش 🤣

حَسبی الله💫🍃
باید هم تنها بری هم با خودش .آره خیلی کمک تون میکنه .بعدم باهاش اتمام حجت کن .بگو یا این اخلاقتو کنا ...

میدونم از اول اشتباه میکردم که میرفتم سمتش

الانم میدونم داره زجر میکشه از دوری

ولی غرورش اجازه نمیده بیاد جلو

سر چیزای کوچیک حساسیت نشون میدهبعضی وقتا خودش پیش قدم میشه ولی خیلی وقتا نهالانم میگه اگه منو میخوای ...

اصلن ب حرفش گوش نکن بنظرم از مشاور برای ادامه زندگیت حتمن کمک بگیر

ببین عزیزم هیچکدوم از کاربرهای اینجا توی زندگی تو نیستن و شناختی از شوهرت ندارن خودت شوهرتو بهتر میش ...

من خودم با همچین ادمی زندگی کردم و پیرم کرد بخاطر همین بهش میکم تا ازدواج نکرده جدا شه راحت تره ، تازه بهشم گفته مهریه تو ببخش این ادم معلومه هدفش چیه دیگه🤦🏼‍♀️ 

حَسبی الله💫🍃
تو همه چیز خوبه ، دست و دلبازه مهربونه هوامو داره ، وقتی یه کم حالم خوب نیست مثل پروانه دورم میچرخه ...

با بی محلی درست میشه؟ 

میدونم از اول اشتباه میکردم که میرفتم سمتشالانم میدونم داره زجر میکشه از دوریولی غرورش اجازه نمیده ب ...

بزار زجر بکشه ولش کن .

یه چند بار که این جوری اذیت شه خودشو اصلاح میکنه .بازم یه مشاوره ی حاذق پیدا کن برو حتما

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

خودشیفته قلق و درمان خاصی نداره کسی که باهاشون زندگی می کنه می فهمهچون فقط بداخلاق نیست که با مهر و ...

واااای به خدا همه‌ی اینا رو همسرم داره،فقط انگ روانی بودن بهم نمیچسبونه،یعنی بحثی بشه که صددرصد خودش مقصر باشه طوری رفتار می‌کنه و حرف میزنه که من به خودم شک میکنم نکنه واقعا من مقصر بودم،الهی چه موجودی خلق کردی!؟؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها