2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم با یه آدم مغرور قهر قهرو بچه ننه خسیس بی عرضه عقد بودم چند سال عمرمو هدر دادم

بار اول بود چند روز ، بعد شد چند هفته ، بعد شد سه ماه ، آخرین قهر که به طلاق ختم شد یکسال بود 

این آدم لای جرز دیوارم نمیخوره 

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2025-11-13-17-17-20-703_com.android.chrome_oudz.jpg

خودشیفته قلق و درمان خاصی نداره کسی که باهاشون زندگی می کنه می فهمهچون فقط بداخلاق نیست که با مهر و ...

بعضیاشو داره

ممنونم👌

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

اره بخدا راست میگم چون خودمم تو نامزدی فهمیدم اخلاقش اینطوریه و جدا نشدم و الان خیلی پشبمونم 

البته با کلللی مشاوره رفتن و سختی و جنگ اعصاب تونستم الان یه کم اصلاحش کنم ، باید کلا وقتی قهر میکنه محل سگ بهش نذاری بفهمه قدرتی روت نداره ولی از من میشنوی جدا شو

حَسبی الله💫🍃

شوهر منم قهر میکرد .چند سال پیش چند ماه توی خونه بودیم و قهر بودیم .حدودا ۸ ماه شد البته تو پروسه ی طلاق بودیم .

الان دیگه میدونه قهر کنه اصلا سمتش نمیرم یا قهر نمیکنه یا خودش آشتی میکنه زود .

البته من خیلی سختی کشیدم .

این اخلاق شوهرتم خیلی گنده .فکر نکن مشکلیه که میتونی راحت حلش کنی .مشاوره میتونه کمکت کنه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

اره بخدا راست میگم چون خودمم تو نامزدی فهمیدم اخلاقش اینطوریه و جدا نشدم و الان خیلی پشبمونم البته ب ...

بازم خوبه اصلاح پذیره بعضیا که شخصیتشون سفت و سخت شده و تغییر نمیکنن مایه عذاب روحن

مطمعن باش بدتر میشه و بهتر نمیشه،منم همسرم مغرور و از خود راضی تو نامزدی و عقد مدام قهر میکرد،مامانم مدام میگفت تو زنگ بزن حالش رو بپرس،یعنی فداش بشم مامانم همیشه باعث می‌شد من منت کشی کنم،الانم که چند سال از ازدواجمون گذشته بهتر نشده هیچ بدتر هم شده،با این تفاوت که دیگه من حالم از خودش و رفتارش و قهرهاش به هم میخوره،دیگه خسته شدم و منت کشی نمیکنم،مامانمم هر وقت ازم می‌پرسه رابطه تون چطوره دیگه تند جوابش رو میدم چون خودش تو این اخلاق گند همسرم مقصر بوده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

اره بخدا راست میگم چون خودمم تو نامزدی فهمیدم اخلاقش اینطوریه و جدا نشدم و الان خیلی پشبمونم البته ب ...

یعنی با مشاوره بهتر نمیشه؟ 

ببین خصلتای خوب هم داره

مثلا اهل حرام و حلاله، چشم پاکه، وقتی قهر نیستیم خیلی بهم محبت میکنه درحدی که برام میمیره. 

بازم خوبه اصلاح پذیره بعضیا که شخصیتشون سفت و سخت شده و تغییر نمیکنن مایه عذاب روحن

اره واسه همین میگم ارزششو نداره ، جدا شه بهتره من بعد از ۷ سال تونستم اصلاحش کنم اونم هنوز قهر میکنه فقط دیگه طولانی نیست تایمش

حَسبی الله💫🍃
شوهر منم قهر میکرد .چند سال پیش چند ماه توی خونه بودیم و قهر بودیم .حدودا ۸ ماه شد البته تو پروسه ی ...

با مشاوره امیدی هست؟ 

چون خونه خودمونم نمیتونم اخلاقای مامانم تحمل کنم

یعنی با مشاوره بهتر نمیشه؟ ببین خصلتای خوب هم دارهمثلا اهل حرام و حلاله، چشم پاکه، وقتی قهر نیستیم خ ...

بله شوهر منم تمام اینارو داشت ، اینکه چیزی نیست ۲ سال دوید و التماس کرد تا منو بهش بدن

ولی همون قهر کردنش باعث‌شد سر لجبازی که منتظر بودم برم سمتش ولی نرفتم و منم قهر کردم باهاش ، رفت چت کرد با یکی خیانت کرد به حساب حودش تلافی کنه🤦🏼‍♀️ واسه همین میگم ارزششو اصلا نداره پیر میشی باهاش

حَسبی الله💫🍃