از چند سال پیش خالم مامانم زن عموم اینا میگفتن شوهرت چهرش خوب نیس میتونی کیس بهتر پیدا کنی یا تو عکس های دست جمعی اینا همش گیر میدادن بهش من خیلی چهرشو دوست دارم ولی این حرف هاشون ناراحتم میکنه یا وقتی مهمونی خانوادگی میریم هی استرس میگیرم میگم نکنه باز دارن پشت سر ما حرف میزنن که میزنن
ب جهنم ک این حرفا میزنن، مهم دله خودته ک دوسش داری و باب دلته، اینا حتما از حسودی و نمیخان زندگی خوببت ببین، تو گوش نده وگرنه زندگیت خراب میشه ها اصلن بهشون فکر نکن، خدا هرکی رو ی شکل خلق کرده ب کسیم مربوط نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم من خوشم اومده باهاش موندم چون خالم اکسمو میشناخت میگه نه اونا بهتر بودن همش مقایسه میکنه دلمو م ...
خاله ات به بلوغ فکری نرسیده. دختری که ازدواجکرده چه لزومی داره بخواد از اکسش براش بگه جز سرد شدن روابط بین زوج ها.همسرمنم بشدت معمولی ولی اندازه یه دنیابرام باارزش
سلام مهم علاقه خودتونه و اینه که ارزشمندههیچوقت دهن مردم رو نمیشه بست و واقعا برای اینگونه آدما متاس ...
شوهرم بد لباسه مثل مرد های امروزی نیس یه شلوار پارچه ای و یه بلوز ساده تهش یه پلیورساده ولی من خانمیم کخ حیلی به خودش میرسه وقتی کنار هم راه میریم قشنگ متوجه نگاه مردم میشم که دارن تفاوت استایلامونو میگن