2777
2789
عنوان

خیلی ها میگن شوهرت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 58 پست
به نظرت ی جراح فک و صورت که حدودا ۱۵ سال ازت بزرگتر باشه ولی حب مریضاش خوب باشه ...ارزش ازدواج داره؟ ...

نه ارزش نداره اگه فقط بخاطر پزشک بودنشه     

بنظرم کادر درمان با خودشون راحت و ازدواج پایدار تری دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا چه خیر شما ازدواج کردید .این اسمش دخالت بیجا تا خیر خواستن

هی میشینه بت خودش حرف میزنه میگه آره صبر نکردی زود رفتی بت فلانی  اون ۳۰ سالش بود کلی خوشگذرونی کرده بود مرد گنده بود خودتو حیف کردی داماد فلانی رو نگاه کن ادم تز دیدنش سیر نمیشه 

..... بعد عصبی هم میشی میگه خیر تو میخوام 

هی میشینه بت خودش حرف میزنه میگه آره صبر نکردی زود رفتی بت فلانی اون ۳۰ سالش بود کلی خوشگذرونی کرده ...

یبار بگو ملاک بابا برای انتخاب شما چی بوده عجله کرده قطعا کیس های بهتری براش بوده ناراحت شد بگو این همون رفتار خودتونه دیگه هم دوست ندارم دراین مورد صحبت کنیم 

شوهرم بد لباسه مثل مرد های امروزی نیس یه شلوار پارچه ای و یه بلوز ساده تهش یه پلیورساده ولی من خا ...

عزیزم شما میتونی در قالب یک هدیه یا با محبت نظر دادن 

که مثلا از نظرم این سبک بیشتر بهت میادو ... بهشون سلیقه ات رو نشون بدی ومعمولا آقایون وقتی میبینن خانمشون بهشون اهمیت میده خوشحال هم میشن

عزیزم شما میتونی در قالب یک هدیه یا با محبت نظر دادن که مثلا از نظرم این سبک بیشتر بهت میادو ... بهش ...

من چند بار بهش گفتم دیدم تز تیپش دفاع میکنه نخواستم دلش بشکنه  چون به حد کافی زبون تند و تیزی دارم 

نمیشی عزیزم اینجوری فقط داره از زندگی سردت می کنه .من خودم هیچ وقت به پدرومادرم بی حرمتی نکردم ولی ی ...

اصلا من دیونه همسرم بودم یه جوری به مرور زمان دارن از چشم میندازن   خودمم موندم