2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه ابتدایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 95 پست

پسرم چهارم هست دخترم هستم دخترم مقاومت میکنه برای خواب خاموشی میزنم با جدیت ساعت 10  بچه ها مجبور میشن بخواین 

پدرشون تازه 11 از سرکار برمیگرده 

بعد ناهار نمیزارم بخوابن که شب راحتر بتونن بخوابن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا چرخشی هستن اتفاقا هفته قبل ظهر بودصبح ساعت ۶ پاشد رفت مدرسه ظهرم نخوابید تکلیف هم زیاد بهشون ...

مگه چرخشی هم داریم هنوز؟ اولین باره میشنوم مدرسه ای شیفت ظهر داره. کاش گردشش هفتگی نبود ماهانه بود حداقل بچه میاد تا به یه روالی عادت کنه باز همه چی عوض میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

دختر منم کلاس پنجمه جواد تموم شه میخابه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

دختر من چهارم، از کلاس اول ۹ میخوابید،امسال گفت دیگه بزرگ شدم دیر بخوابم،گفتم باشه حالا ۱۰ میخوابه

در طول روز خسته اش کن، کلاس ببر ،باشگاه ببر، آخر شب انرژیش تموم بشه، البته کل خانواده باید همکاری کنن،نمیشه که اون تنهایی بره بخوابه و بقیه بیدار باشن

یه ربع قبل ده کل خونه همکاری کنن ،تی وی چراغا خاموش کم‌کم عادت میکنه

دقیقا خب تا وقتی همه برقا روشن باشه و بقیه بیدار باشن خب اونام دلشون نمی‌خواد بخوابن

ما از ساعت نه تا نه و نیم برقا خاموش میشه جا بیندازیم دراز میکشیم یکمی هم از بچه مهندس رو نگاه می‌کنه دیگه ده و نیم تی وی خاموش تا قبل یازده هم خوابش برده کلاس اولی هم هست پسر من صبحم یک ربع به هفت بیدار میشه ظهر هم ساعت دو میاد از مدرسه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
من از ۹ نیم خاموشی میزنم دهنم سرویس میشه تا بخوابهشوهرم طفلک افسردگی گرفته از خاموشی زود هنگام

دقیقا ماهم همین طور ۹تا ۹ونیم خاموشی تا ده می‌خوابه بعد روشن میکنیم

پسر منم خیلی مقاومت میکنه 

ناگفته نمونه ما مشکل داریم بخاطر مدل خونمون اتاق نداره بره راحت بخابه. 

شوهرمم تا 11ونیم نشه خاموشی نمیزنه. وقتایی نیس 10خاموشی میزنم

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم