2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه ابتدایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 95 پست
وایی چه زجری میکشه نزول گیرنده

کشورهای اروپایی و آمریکایی دین اصلیشون اسلام نیست اگه یه مسلمون همون کشور یا مهاجر مسلمون باشه بره بانک برای وام گرفتن  ازشون سود پول نمیگیرن بهشون میگن تو دین  اسلام سودپول و نزول حرامه اما اینجا چی برا بانکها حلال برا افراد دیگه حرام.

کشورهای اروپایی و آمریکایی دین اصلیشون اسلام نیست اگه یه مسلمون همون کشور یا مهاجر مسلمون باشه بره ب ...

واقعا ؟! ما ماه هاست  پولمون تو بانک رسالت مونده و هی با حسابشون کار میکنیم تا بهمون وام ۴درصد بدن اگه همون پولو میدادیم طلا نیاز به وام نداشتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟! ما ماه هاست پولمون تو بانک رسالت مونده و هی با حسابشون کار میکنیم تا بهمون وام ۴درصد بدن ا ...

بانک هم ازمنو تو میگیره با سود بیشتر میده به یکی دیگه تازه اگه وام بده خوبه زیاد نمیدن که مثلا از هر ده نفر که پول میگیرن به یه نفر وام میدن باقی پول ۹ نفر دیگرو خودش طلا و دلار  و حتی ملک میخرن گرون که شد میفروشن در عرض دوسه ماه پول پنج سال سود مردم رو دراورده با خرید دلارو طلا،  من خودم سال نودو دوسه نزدیک پونصد میلیون برای مغازه عموم وام گرفتم پونزده کیلو طلا براش خریدم اما برا خودم هیچی سندو وثیقه نداشتم 

اوه الان اون ۱۵کیلو طلا براش مونده؟

بعداز یک سال حدود پنج کیلو فروخت  کل وامو تصفیه کرد درصورتی که بازم میتونست تمدید کنه و‌تصفیه نکنه،  ده کیلو هم که براش مونده بود سه چهارسال پیش فروخت یه خونه دیگه ایران خرید دوتاازقبل  داشت یه خونه هم ژاپن  خرید.