من از ۹ نیم خاموشی میزنم دهنم سرویس میشه تا بخوابهشوهرم طفلک افسردگی گرفته از خاموشی زود هنگام
شوهر من که بعد ۹ونیم ده به حیات دوباره شدوع میکنه🤣🤣🤣 بچه ها که میخوابن تازه بلند میشه در سکوت و تاریکی میوه میخوره فیلم میبینه کاراشو انجام میده🤣🤣 اون کیف میکنه
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
صبح به زور بیدار میشه پر انرژی میاد خونه اونقدر حرف میزنه امروز هم کارش شده بود تماشای فوتبال
فردا امتحان داره جمعا یه رب درس خونده الان میره بخوابه اونم به زور من
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿