2777
2789
عنوان

شوهرای شما کار خونه انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 67 پست

حجم کار بیرون و درآمدمون مشابهه چون همکار و شریکیم

توی خونه هم به همین نسبت کارا پنجاه پنجاهه 

ولی من خسته و مریض باشم بیشتر از چیزی که وظیفشه انجام میده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من که همش میگه مگه کار خونه چیه که همش مینالی 

فکرشو بکن با سه تا بچه میگه مگه چقدره 

هر روز بشور و بساب وبپز 

تازه شاغل هم هستم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من دانشجو معلم بودم ۲۳ سالمه بچم ۲ سالشه تا الان من همش دانشگاه بودم پیش مادرشوهرم بود امسال اولین س ...

فردا اولین روز کارورزیمه پیشنهادی داری؟حرفی چیزی 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
داری خودتوداغون میکنی اگرحقوقت دلاریم باشه نمیصرفه الان جوونی توان داری چهارسال دگه به میانسالی برسی ...

عزیزم حقوق همسرم زیاد نیست 

البته حقوق منم زیاد نیست ولی از اون بیشتره 

کار نکنم کی خرجمونو بده؟ 

محل کار همسرم حقوق دیر ب دیر میدن و کم و زیاد میکنن .تمام خرج خورد و خوراک و لباس و دکتر اینا با حقوق منه

من چند باری خواستم کمکی بیارم نمیذاره میگه پول الکیه ولی خودش هم اگه کمک کنه پوستمو میکنه انقد غر می ...

ببخشید زیادی بهش رو دادی بگو کار خونه رو انجام میدم ولی دیگه برای خونه خرج نمیکنم 

چ خانواده شوهره خوبی. افرین. قدرشونو بدون

اره خیلی، ما ۵ سال دوست بودیم وضعشون نسبتا پایین تر از ما بود پدرم مخالف بود ولی خب هه جوره وایستادم و هر کار کردم اوضاع شوهرم بهتر شه مراسم و طلای زیاد .. نخواستم و اینکه چون معلمم کلا زیاد تحویلم میگیرن😂😂در کل خیلی خوبن وگرنه میتونستن مثل خیلیا لطف منو نادیده بگیرن ، پسرمم که از خداشونه نگه دارن ، عروس راه دورم کسی ندارم جز اونا

یه روز مرخصی بگیر.‌هممه کارارو‌انجام بده. خونه رو دسته گل کن. خودتم خوشگل کن و شیک بپوش. یه چایی و شیرینی بیار بعد بگو تصمیم گرفتم دیگه بخاطر دو قرون دوزار نرم سرکار و به خونه و زندگیم برسم

نمیدونم چرا مردا فک میکنن کار خونه وظیفه ی خانوماست

متاسفانه. مقصرخودماخانماهستیم وبدتراینکه بعضی اقایون که خانمشون کارمیکنه یواشکی پولاشون پس اندازمیکنن تاتمام درامدخانم ازچنگش دربیارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم چرا مردا فک میکنن کار خونه وظیفه ی خانوماست

این مادرش خانه دار بوده و هیچ تصوری از زن شاغل نداره و هر کاری هم میکنه فک میکنه داره ب من لطف میکنه 

مثلا خونه رو جارو بزنه هی میگه اره جارو زدم کارت کم بشه یعنی فک میکنن وظیفه ی منه حالا لطف کزده در حقم