2777
2789
عنوان

شوهرای شما کار خونه انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجو معلم بودم ۲۳ سالمه بچم ۲ سالشه تا الان من همش دانشگاه بودم پیش مادرشوهرم بود امسال اولین سال رسمیمه که بازم اونجاست و صبحا خونه نیستم خب ، شوهرمم نظامیه ساعت کارش متفاوته و اکثر زمان خونه نیست ، هر کی اول برسه خونه غذا درست میکنه ، خونه رو هم با هم مرتب میکنیم چون خیلی خسته ایم بچه هم معمولا پایین پیش پدرشوهر مادرشوهرمه ، گاهی هم کارگر میاد انجام میده مرتب کردن و غذارو یا مادرشوهرم چون ما یا سر کاریم یا دوتایی با دوستامون تفریح

داری خودتوداغون میکنی اگرحقوقت دلاریم باشه نمیصرفه الان جوونی توان داری چهارسال دگه به میانسالی برسی هزارجوربیماری میگیری هرچی دراوردی بایدخرج سلامتیت کنی  بعدهم وقتی همسرت قدرنمیدونه چه دلیلی داره اینقدرکارکنی ؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم چرا مردا فک میکنن کار خونه وظیفه ی خانوماست

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

فقط غذا نمیپزه

و ظرف نمیشوره البته در حد چندتا لیوان ممکن پیش بیاد بشوره 

دیگه همه کاری کمکم انجام میده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم از حقوق جفتتون یه مبلغی کنار بزارین هر چند روز بستگی به شرایط یکی بیاد تمیز کنه از خانم شاغل ن ...

من چند باری خواستم کمکی بیارم نمیذاره 

میگه پول الکیه ولی خودش هم اگه کمک کنه پوستمو میکنه انقد غر میزنه