2777
2789
عنوان

شوهرای شما کار خونه انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 67 پست
فردا اولین روز کارورزیمه پیشنهادی داری؟حرفی چیزی

استرس نداشته باش

اگر تپقی زدی یا هر چی خودتو کنترل کن

سعی کن نسبت به بقیه یهو واکنش ندی چون ممکنه یجور برخورد کنن رفتارتو ببینن

در کل حواست به همه چی باشه دیگه آروم باش توکل به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حقوق همسرم زیاد نیست البته حقوق منم زیاد نیست ولی از اون بیشتره کار نکنم کی خرجمونو بده؟ محل ک ...

نمیخوام خدانکرده بدبین کنم خانما رو 

ولی مردا گاهی بشدت ادمو شوک میکنن، 

یا میگن میخواستی نکنی!

برای خودت و درامدت یه فکر داشته باش

عزیزم حقوق همسرم زیاد نیست البته حقوق منم زیاد نیست ولی از اون بیشتره کار نکنم کی خرجمونو بده؟ محل ک ...

مطمینی همسرت پس اندازنمیکنه ازت پنهونی ؟؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وآله منم هرروز حداقل هشت ساعت سرکار هستم.شوهرم هفت صبح تا هفت شب کار نمیکنه اصلا. جارو برقی و آشپزی ...

این بلده ولی انجام بدع منتشو میذاره و غر میزنه 

کلا ی کاری میکنع همش بگم کاش کار نکنه

خدا قوت میفهمم ج قدر سخته

سلامت باشی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
ببخشید زیادی بهش رو دادی بگو کار خونه رو انجام میدم ولی دیگه برای خونه خرج نمیکنم

خیلی سر این مسئلع بحث کردیم

من ادم دعوایی و داد و بیدادی نیستم و همیشه تو بحثا شروع میکنه ب توهین و دعوا و من دیگه ساکتم 

برای خونه هم مثلا ی چیزو هزار یار میگم بخر نمیخره در نهایت خودم میخرم دیگه 

داری خودتوداغون میکنی خرجت وظیفه همسرته اگرشونه خالی میکنه کم کاری میکنه لااقل ازساعت کاریت کمترکن   بهت اطمینان میدم اگر۲۴ساعت هم کارکنی نمیگه دستت دردنکنه زحمت میکشی هم کاربیرون هم کارخونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلی سر این مسئلع بحث کردیممن ادم دعوایی و داد و بیدادی نیستم و همیشه تو بحثا شروع میکنه ب توهین و د ...

چی بگم شرایط سختیه ولی اگر پولاتو قسط بدی و اول کاه خرج کنی دیگه پولی نداری که اینجوری خرج کنی و به چشم نیاد

ماشین نوشته واسه خودش ب خاطرش ی وام سنگین گرفته و هر ماه نود درصد حقوقشو میده ب اون وامه

تواین سالهاچی براخودت خریدی؟؟ امیدوارم لااقل زمینی ماشینی یالااقل طلاخریده باشی براخودت

اگه کلاس داشته باشم و یا مریض باشم هر کار بخام میکنه ولی در غیر این صورت میگه از صبح سرکار بودم خستم و بنظرم حق داره

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻