2777
2789

حدودا یک ماه پیش اینا پام خیلی بد شکست 

ده روز گذشت خاله هام با اینکه خبر داشتن حتی زنگم نزدن چه برسه بیان دیدنم 

بعد ده روز عزیزم ( مادربزرگم ) زنگ زد حال منو بپرسه مامانمم ازشون گله کرده بود ک چرا حتی یه زنگ نزدین ببینین بچم چشه 

تمام اقوام پدرم به دیدنم اومدن بعد خاله هام یه زنگ نزدن 

بگذریم دیگه بعد ده روز با دست خالی اومدن و گفتن همه چی برات خریدیم یادمون رفته بیاریم ( الکی )

بعد مامانم گفت بزار اینا یه طوریشون بشه بخدا اگه من برم 

امروز خبر رسیده پسر خالم ببخشید اسهال استفراغه 

مامانم سریع رفته دیدنش و ۵ کیلو موز و ابمیوه و اینا خریده 

من چیکار کنم از دستش 

بعد همین خاله ها من بمیرمم نمیان دیدنم 

بعد یکی از خاله هام بعد ده روز زنگ زد گفت میدونستم پات شکسته ولی حوصله نداشتم زنگ بزنم 😐😐😐😐

همشم میگن ما تو رو خیعیییلی دوست داریم 

بعد مامان ساده من پاشده برا یک اسهال ساده پاشده رفته با هزار قلم چیز میز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک نظریه هست که میگه عمه با معرفت در از خاله های فقط زبون ندارن

از خاله هام متنفرم 

همون عمه ها که من قبلا فک میکردم دشمن تو سرمن تا فهمیدم پام شکسته نفهمیدن چجوری شبانه خودشونو برسونن 

هر روزم زنگ میزدن 

ویروس جدیده .اسهال استفراغ .این رفته پیش ادم ویروسی ک واستون نوبر بیاره .خیال کرده بهش جام میدن

الان "این" که گفتی رو با مامان من بودی؟؟

این که تویی در حقیقت

یک ماجرایی رو میایم تعریف میکنیم دلیل بر این نمیشه که تو و امثال تو بخواین این مدلی صحبت کنین و همچین اجازه ای رو به خودتون بدین